Site icon NewsIT

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Με σύρανε να κάνω ψυχοθεραπεία» – Τι είπε για τη φωτιά που έκαψε το σπίτι της

29.09.2024 | 18:30
Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Με σύρανε να κάνω ψυχοθεραπεία» – Τι είπε για τη φωτιά που έκαψε το σπίτι της

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, από τα παιδικά της χρόνια, μέχρι το σήμερα. Η ηθοποιός μίλησε για ορισμένες από τις δυσκολότερες στιγμές της.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει περάσει τις δικές της δυσκολίες στο πέρασμα των χρόνων. Έχει χρειαστεί να κάνει ψυχοθεραπεία, επειδή όπως ανέφερε σε συνέντευξή της, γινόταν αυτοκαταστροφική. Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη στην ΕΡΤ έκανε αναδρομή στο παρελθόν. Στάθηκε στα εφηβικά της χρόνια, αλλά και στη μέρα που το σπίτι της στην Πεντέλη, τυλίχτηκε στις φλόγες.

«Έχω κάνει ψυχανάλυση, ξεκίνησα στα 19. Ψυχοθεραπεία έκανα και νωρίτερα. Υπήρξε μία ανάγκη άμεσης επιβίωσης. Πέρασα αρκετά έντονη εφηβεία, με έσυραν να πάω. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη και αυτός ο θυμός διοχετευόταν σε εσωστρέφεια, γινόμουν αρκετά αυτοκαταστροφική με αρκετούς τρόπους», είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

«Για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τον εαυτό μου και το περιβάλλον και να δεχτώ βοήθεια έπρεπε κάποιος να με σύρει και να με πάει για βοήθεια. Άργησα να μπορέσω να το δεχτώ. Έφτασα μετά τα 17-18 να καταλάβω την αναγκαιότητα και το πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι για κάποιον αυτή η διαδικασία», πρόσθεσε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Για την πυρκαγιά στην Πεντέλη το 1998 ανέφερε: «Ήμουν 12 χρονών, το θυμάμαι σαν εφιάλτη. Ακόμα δυσκολεύομαι να το αναλύσω, ήταν πολύ σκληρή εμπειρία. Κάηκε το σπίτι ολοσχερώς. Έπαιξε ρόλο σε αυτή την έντονη εφηβεία. Ένιωσα ότι βρισκόμασταν επί ξύλου κρεμάμενοι και μου δημιούργησε μεγάλη ανασφάλεια».

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος» του Β. Διαμαντόπουλου. Από το 2009 έως το 2014 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με την Ελένη Σκότη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version