Δευτέρα, 15 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η βόλτα στα στενά της Μυκόνου που μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας των paparazzi

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η βόλτα στα στενά της Μυκόνου που μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας των paparazzi
ΦΩΤΟ NDP

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε για ακόμα ένα καλοκαίρι πως η Μύκονος είναι ένα από τα αγαπημένα της νησιά. Η βόλτα που έκανε δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου και Μύκονος πάνε μαζί το φετινό καλοκαίρι. 4 και πλέον χρόνια μετά τη επίθεση με βιτριόλι που άλλαξε και κατέστρεψε τη ζωή που είχε χτίσει, εμφανίζεται χαμογελαστή και αισιόδοξη. Συνοδευόμενη από μια καλή της φίλη, περπάτησε στα γραφικά σοκάκια του νησιού και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους paparazzi που βρίσκονταν στην περιοχή.

Ευδιάθετη και ντυμένη κομψά χαιρέτησε τους παπαράτσι και πόζαρε στον φακό τους. Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι και πάλι single καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της η σχέση της με τον Θάνο Δρίβα αποτελεί παρελθόν.

Ο γοητευτικός ασφαλιστής ήταν ο άνθρωπος που έγινε ο φύλακας άγγελός της λίγο καιρό αφού άρχισε την δύσκολη διαδρομή για την αποκατάσταση των τραυμάτων της. Ήταν εκείνος που για ένα διάστημα βράχος στο πλευρό της.

«Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και σήμερα, δεν είμαι κάθε μέρα χαρούμενη. Η αναπηρία είναι μια υπόθεση που θέλει διαχείριση και δουλειά διαρκείας. Αλλά αυτό που θέλω να πω δημοσίως είναι: ”δεν τα παρατάμε ποτέ, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ μέχρι την τελευταία μας αναπνοή”, αυτό είναι το σημαντικό για εμένα», ήταν το μήνυμα της, όταν συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις