Site icon NewsIT

Ιωάννα Παππά: Η δουλειά με «άνοιξε» και έγινα πιο κοινωνική, η έκθεση με «φοβίζει»

28.05.2024 | 03:55
Ιωάννα Παππά: Η δουλειά με «άνοιξε» και έγινα πιο κοινωνική, η έκθεση με «φοβίζει»

Η Ιωάννα Παππά κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα και πώς τη διαχειρίστηκε, καθώς και για την τηλεόραση.

Φιλοξενούμενη της εκπομπής «Στούντιο 4» η Ιωάννα Παππά ανέφερε αρχικά: 

«Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν δεν δουλεύω και σε φέρνει σε μια αμήχανη θέση γιατί ξέρεις τη δύναμη του μέσου».

«Εγώ με την έκθεση δεν τα πήγαινα καλά, ούτε τα πάω. Η δουλειά με άνοιξε και έγινα πιο κοινωνική. Η έκθεση με ”φοβίζει” και μία αναγνωρισιμότητα σε φέρνει λίγο άτσαλα. Τώρα τα νέα παιδιά εκπαιδεύονται λίγο με όλο αυτό που γίνεται με τα social media», αποκαλύπτει η Ιωάννα Παππά.

«Σε εμάς ήταν πολύ ξαφνικό», λέει η Ιωάννα Παππά για την έκθεση μέσω των social media, σημειώνοντας πως ήταν «ένας νέος κόσμος! Ήταν ακραία εποχή, είναι πιο βατά τώρα. Εμένα μου άρεσαν αυτά τα χρόνια γιατί ήταν πιο αθώα από την άλλη πλευρά! Και στη δουλειά γινόταν μία άλλη διαδικασία. Όταν πρόσφατα έκανα μία σειρά μεγάλη, κατάλαβα ότι κάτι έχει αλλάξει πολύ. Οι χρόνοι που δίνονται».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version