Site icon NewsIT

Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις για την ανάρτηση της influencer με την τουρκική σημαία στην Καππαδοκία

01.10.2024 | 08:51
Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις για την ανάρτηση της influencer με την τουρκική σημαία στην Καππαδοκία

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην Καππαδοκία και δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες. Ανάμεσα σε αυτές και μια φωτογραφία με την τουρκική σημαία.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο ορισμένων στα social media. Με αφορμή το ταξίδι της στην Καππαδοκία, η γνωστή influencer μοιράστηκε στο instagram σχετικές φωτογραφίες, ανάμεσα σε αυτές και το στιγμιότυπο με την τουρκική σημαία να κυματίζει.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν δίστασαν να την αποδοκιμάσουν στα σχόλια που δημοσίευσαν. Μερικά από τα σχόλια που συγκέντρωσε η Ιωάννα Τούνη κάτω από την ανάρτησή της παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου του 2024.

«Δεν σέβεσαι τίποτα, είσαι ανιστόρητη και αγράμματη» διαβάζουμε σε ένα από τα σχόλια. «Άκουσες για τα 400 χρόνια σκλαβιάς ή μπα;» αναφέρεται σε άλλο post.

Η Ιωάννα Τούνη έχει αποφύγει να σχολιάσει και να απαντήσει στις αιχμές διαδικτυακών της φίλων. Η ίδια ανεβάζει εικόνες από το ταξίδι της, στο οποίο όπως έχει αναφέρει, περνάει υπέροχα με τον σύζυγο και το παιδί της.

Τον περασμένο Μάιο η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην Αμερική όπου και μοιράστηκε νέες εμπειρίες μέσα από το instagram και το Tik Tok. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, η γνωστή influecner ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δε μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια. Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια. Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο;😇❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version