Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Καυτές πόζες με αποκαλυπτικό μαγιό στο Ντουμπάι – «Μυαλό, ομορφιά, καμπύλες» έγραψε

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε νέες φωτογραφίες στο Instagram από το ταξίδι που έκανε πρόσφατα στο Ντουμπάι

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε πρόσφατα στο Ντουμπάι και προκάλεσαν αντιδράσεις. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας είχε κάνει μια παύση στις αναρτήσεις από το ταξίδι της, καθώς η αρχική είχε συμπέσει με το συλλαλητήριο για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Κατά την επιστροφή της, η ίδια είχε πει πως δεν πρόκειται να απολογηθεί σε κανέναν.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (10-02-2025) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από εικόνες που την απεικονίζουν να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό χρυσό μαγιό. Το μαγιό ανέδειξε τη γυμνασμένη σιλουέτα της, με την ίδια να κλέβει τις εντυπώσεις και να κερδίζει χιλιάδες likes και σχόλια.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των τριών φωτογραφιών της ανάρτησής της: «μυαλό, ομορφιά, καμπύλες (και φυσικά μετριοφροσύνη) αφήνοντας μια δόση αυτοσαρκασμού που τη χαρακτηρίζει.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν άργησαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους με σχόλια όπως: «Είσαι φωτιά!», ενώ άλλοι της χάρισαν δεκάδες emoji θαυμασμού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Ιωάννα Τούνη έπεσε πάνω στις κάμερες που την περίμεναν. «Όλα καλά, δεν περιμένω τίποτα στη ζωή μου. Πραγματικά όλα καλά. Πέρασα πολύ ωραία, γυρίζω στην καθημερινότητα» είπε αρχικά.

«Παιδιά ήμουν διακοπές, σε ένα ταξίδι που είχε προγραμματιστεί πριν έναν μήνα. Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν για τίποτα. Να είστε καλά» αρκέστηκε να απαντήσει η Ιωάννα Τούνη.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα