Σάββατο, 10 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ιουλία Καλλιμάνη: «Ανταμείβονται κόποι χρόνων, πραγματοποιείται το παιδικό μου όνειρο»

Ιουλία Καλλιμάνη: «Ανταμείβονται κόποι χρόνων, πραγματοποιείται το παιδικό μου όνειρο»

«Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη ευλογία» εξομολογείται η Ιουλία Καλλιμάνη.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Τίποτα τυχαίο» παραχώρησε η Ιουλία Καλλιμάνη μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο Για το φλερτ με τη νευρική ανορεξία αλλά και την πρόσφατη βράβευση από το Make-a-Wish.

Έχοντας δηλώσει η ίδια πως «φλέρταρες» μικρή µε τη νευρική ανορεξία, τι συμβουλές θα έδινες στους πάσχοντες για να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους;

Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια που αντιμετωπίζουν ένα θέμα στη ζωή τους, όποιο κι αν είναι αυτό, να µμιλάνε, να το επικοινωνούν και, αν ακόμα δεν μπορούν να το κάνουν, να συμβουλεύονται κάποιον ειδικό. Όλα περνάνε και όλα αντιμετωπίζονται.

Πριν από λίγο καιρό βραβεύτηκες από το Ίδρυμα Make-a-Wish για την έντονη προσφορά σου στον οργανισμό.

Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ προσωπικό και δεν θα ήθελα να το θίξω. Το µόνο που θα πω είναι ότι καλό είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον µε όποιον τρόπο μπορούμε. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημά το να δίνεις. Η βοήθεια στον συνάνθρωπό µας είναι καλό, για να εξιλεώνουμε την ψυχή µας.

Τα συναισθήματά σου από αυτή την τεράστια αγάπη του κόσμου;

Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη ευλογία. Νιώθω ότι ανταμείβονται κόποι χρόνων και ότι το όνειρο που είχε η Ιουλία ως παιδί πραγματοποιείται.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις