Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ιβάνκα Τραμπ: Μόνη στη Νέα Υόρκη τράβηξε όλα τα βλέμματα

Ιβάνκα Τραμπ: Μόνη στη Νέα Υόρκη τράβηξε όλα τα βλέμματα

Η Ιβάνκα Τραμπ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εντοπίστηκε στην περιοχή του Μανχάταν υπό το άγρυπνο μάτι των μυστικών υπηρεσιών.

Την Ιβάνκα Τραμπ είδαν στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μανχάταν να φορά ένα τζιν παντελόνι καμπάνα σε μπλε χρώμα ψιλόμεσο υπό το άγρυπνο βλέμμα των μυστικών υπηρεσιών.

Η 39χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ από την πρώτη του σύζυγο, Ιβάνα, φορούσε μάσκα στο πρόσωπό της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στην πόλη. Κρατούσε μια λευκή δερμάτινη τσάντα και φορούσε σκούρα γυαλιά ηλίου.

 

Η προστασία των τεσσάρων ενήλικων παιδιών του πρώην Πρόεδρου των ΗΠΑ και των δύο συζύγων, επεκτάθηκε πέραν της θητείας του μέχρι τον Ιούλιο 2021, ένα ακριβό προνόμιο σε βάρος του Αμερικανού φορολογούμενου.

Εικόνα

Ιβάνκα Τραμπ: Η ζωή μετά τον Λευκό Οίκο

Στο μεταξύ, μετά και την περιπετειώδη έξωση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, μετακόμισαν σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μαϊάμι με πανοραμική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το διαμέρισμα ανήκει στο πολυτελές σύμπλεγμα «Τhe Arte» στη γειτονιά του Surfside στο Μαϊάμι, και το νοίκιασαν για ένα χρόνο, αναφέρει η Dailymail.

Αγόρασαν από τον Χούλιο Ιγκλέσιας, ένα οικόπεδο 7.000 τμ στο ιδιωτικό νησί Indian Creek (με το παρατσούκλι «Το καταφύγιο των δισεκατομμυριούχων») έναντι 32 εκατ. δολαρίων. Είναι μόλις μία ώρα μακριά από το θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, Mar – a – Lago.

 

Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο ήταν όταν έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου λόγω της πανδημίας σε ένα τοπικό κέντρο κοντά στο σπίτι τους στο Μαϊάμι. Είναι το πρώτο μέλος της τέως «Πρώτης Οικογένειας των ΗΠΑ» που δημοσίευσε τον εμβολιασμό της ενθαρρύνοντας τους πολίτες να εμβολιαστούν.

 

Η 39χρονη Ιβάνκα, επιχειρηματίας και στενή σύμβουλος του τέως Προέδρου και ο σύζυγός της φημολογείται ότι δεν έχουν εγκαταλείψει τις πολιτικές τους φιλοδοξίες…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις