Site icon NewsIT

Και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο «στόχαστρο» των Τούρκων μετά την ακύρωση της συναυλίας από τη Δέσποινα Βανδή

18.07.2024 | 15:07
Και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο «στόχαστρο» των Τούρκων μετά την ακύρωση της συναυλίας από τη Δέσποινα Βανδή

Επίθεση στα social media δέχεται από χθες το βράδυ (17.07.2024) τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά την απόφαση της τραγουδίστριας να ακυρώσει τη συναυλία που θα έκανε στη Σμύρνη.

Όλα άρχισαν όταν η Δέσποινα Βανδή ζήτησε να κατέβει η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ και η τούρκικη σημαία από την πίστα που θα τραγουδούσε. Αφού οι διοργανωτές της αρνήθηκαν, η τραγουδίστρια ακύρωσε τη συναυλία, με την ίδια και τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη να πέφτουν θύματα τουρκικής επίθεσης μέσω social media.

Και στα δύο προφίλ υπάρχουν αμέτρητα σχόλια από Τούρκους που τους βρίζουν για την επιλογή της τραγουδίστριας και ανεβάζουν gif του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Μην ξαναέρθετε στην Τουρκία» ή «Ζήτω η χώρα, ζήτω ο Κεμάλ Πασάς», είναι λίγα από τα αμέτρητα σχόλια που βλέπει ο διάσημος ηθοποιός στις αναρτήσεις του.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το «bullying» της γνωστής τραγουδίστριας είναι το παρακάτω σχόλιο:

«Ξέρεις κολύμπι; Ο Ατατούρκ δίδαξε τους προγόνους σας. Πώς τολμάς να ενοχλήσεις τον ιδρυτή της χώρας από την οποία προέρχεσαι. Οι διεφθαρμένοι εχθροί φεύγουν σαν τον άνεμο. Ζήτω ο Μουσταφά Κεμάλ Πασάς».

Το συγκινητικό της υπόθεσης είναι πως πολλοί Έλληνες στηρίζουν την Δέσποινα Βανδή για την επιλογή της.«Πολλά μπράβο Δέσποινα, είμαστε περήφανοι για σένα. Πόντος. Κύπρος», έγραψε ένας χρήστης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version