Site icon NewsIT

Καίτη Γαρμπή: Δίχως μακιγιάζ σε φωτογραφία που τράβηξε ο Διονύσης Σχοινάς

15.09.2024 | 20:35
Καίτη Γαρμπή: Δίχως μακιγιάζ σε φωτογραφία που τράβηξε ο Διονύσης Σχοινάς

Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε την φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, την ώρα που εκείνη μόλις είχε ξυπνήσει.

Η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε την Κυριακή (15-09-2024) μια φωτογραφία που τράβηξε ο Διονύσης Σχοινάς, την ώρα που μόλις είχε ξυπνήσει, όπως ανέφερε η τραγουδίστρια. «Ήταν ο σύζυγος που θέλησε να αποτυπώσει τη στιγμή» έγραψε μεταξύ άλλων δίπλα από την επίμαχη φωτογραφία στο Instagram.

Στα 63 της χρόνια η Καίτη Γαρμπή παραμένει λαμπερή και εντυπωσιακή. Μια «ντίβα» που συνεχίζει την επιτυχημένη καριέρα της. Φωτογραφίες όπως η παρακάτω δείχνουν ότι η τραγουδίστρια διατηρείται άριστα και φαίνεται αρκετά νεότερη από την πραγματική της ηλικία.

«Ήταν το ωραίο μεσημεριάτικο φως που έπεφτε πάνω μου… ήταν ο σύζυγος που θέλησε να αποτυπώσει τη στιγμή… ήταν το ύφος μου “μα μόλις ξύπνησα” έχοντας φυσικά τινάξει πριν κατέβω το μαλλί και έχοντας φυσικά αφήσει τα μάτια από το πρωί μισοξεβαμμένα τύπου άβαφη πρωινή εγώ έτσι είμαι όταν ξυπνάω και…κλικ!

Καλό απόγευμα Κυριακής! Ξεκουραστείτε γιατί από αύριο ξεκινάει πάλι η Δευτέρα και η επιστροφή στη δουλειά!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Καίτη Γαρμπή άρχισε ταχύτατα να κάνει το γύρο των social media. Πρόκειται άλλωστε για μία από τις πιο εμπορικές ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με πάνω από 2.000.000 πωλήσεις δίσκων, κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version