Lifestyle

Καίτη Κωνσταντίνου: Συγκινεί ο Τάκης Ζαχαράτος για τον θάνατό της – «Σαν να το ένιωσα φέτος και ντύθηκα “Σωσώ”»

«Mου είπες θα έρθεις να με δεις, σε περίμενα με πολύ χαρά μέχρι χθες που μάτωσε η ψυχή μου!»

Η Καίτη Κωνσταντίνου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τη Δευτέρα (10.03.2025), βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρο τον χώρο της υποκριτικής τέχνης και ο Τάκης Ζαχαράτος θέλησε να την αποχαιρετίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η Καίτη Κωνσταντίνου το 1998 ανέλαβε τον θρυλικό ρόλο της «Σωσώς Παπαδήμα» στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Εγκλήματα»-ο οποίος έμελλε να είναι ο πιο κομβικός για την τηλεοπτική της καριέρα- εκεί όπου γνώρισε τον Τάκη Ζαχαράτο.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, συνεργάστηκε και με τον ταλαντούχο Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του σε κάποια επεισόδια, ανατρέποντας τη ζωή των ηρώων.

Ο Τάκης Ζαχαράτος θέλησε να αποχαιρετίσει δημοσίως την Καίτη Κωνσταντίνου, αποκαλύπτοντας ότι φέτος ντύθηκε «Σωσώ», στο πλαίσιο των μιμήσεων που πραγματοποιεί στα σόου του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Takis Zaxaratos B (@takiszacharatos)

«Καίτη μου αγαπημένη θα είσαι πάντα στις καρδιές μας στην καλύτερη θέση γιατί ήσουν όχι μόνο εξαιρετική ηθοποιός και συνεργάτης αλλά και ένα πλάσμα σπάνιο με αξιοπρέπεια, ήθος, σεβασμό, με πολλή αγάπη για τους ανθρώπους!

Σαν να το ένιωσα φέτος και ντύθηκα “Σωσώ”, σε πήρα από το στούντιο βαμμένος ντυμένος με είδες χάρηκες, γιατί είχες πολύ χιούμορ και γελάσαμε πάρα πολύ. Mου είπες θα έρθεις να με δεις, σε περίμενα με πολύ χαρά μέχρι χθες που μάτωσε η ψυχή μου! Καλό ταξίδι, καρδιά μου, σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε όσα είπαμε και όσα δεν είπαμε! Θα μας λείψεις!», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Διάσημοι, γοητευτικοί και ολίγον φαλακροί: Από τον Γουόλτον Γκόγκινς και τον Τζουντ Λο στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Ρέιφ Φάινς
Για δεκαετίες, οι άντρες πάλευαν απελπισμένα να κρύψουν την τριχόπτωσή τους – από μαγικά σαμπουάν με καφεΐνη, εξαντλητικές δίαιτες,...
Γουόλτον Γκόγκινς 3