Site icon NewsIT

Καλλιόπη Χάσκα: Όταν γύρισα πίσω στην Ελλάδα, μου ήρθε η ζωή και η χαρά, που ήθελα να τα κάνω όλα

17.10.2024 | 09:30
Καλλιόπη Χάσκα: Όταν γύρισα πίσω στην Ελλάδα, μου ήρθε η ζωή και η χαρά, που ήθελα να τα κάνω όλα

“Όταν πήγα το πρώτο εξάμηνο, έγινε ένα λάθος στο σύστημα και κατά λάθος πήρα ένα μάθημα που ήταν για τελειόφοιτους” δήλωσε η Καλλιόπη Χάσκα.

Η Καλλιόπη Χάσκα φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις σπουδές της στην Αμερική και τα πρώτα ερεθίσματα που είχε στην υποκριτική.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη Χάσκα εξομολογήθηκε αρχικά πως «πρώτη φορά μάθημα υποκριτικής έκανα στα 22 μου, δηλαδή μεγάλη πολύ.

Το Berklee στην Αμερική, όπου πήγα, έχει μουσική και θέατρο και χορό. Εγώ πήρα πτυχίο και στο τραγούδι και στο θέατρο.

Όταν πήγα το πρώτο εξάμηνο, έγινε ένα λάθος στο σύστημα και κατά λάθος πήρα ένα μάθημα που ήταν για τελειόφοιτους. Πήγα δηλαδή σε μια τάξη που ήταν οι τελειόφοιτοι του Berklee».

«Τι να πω… Είχαμε μια κοπέλα που μετά πήγε στο Broadway, ένας άλλος δίδασκε στο Berklee την επόμενη χρονιά. Ε, πήγα και γω χωρίς να έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου μάθημα υποκριτικής.

Κάπως αμέσως το πήραμε είδηση αλλά η δασκάλα είπε «δεν πειράζει, κάτσε». Αυτή ήταν η πρώτη επαγγελματική μου συναναστροφή στην υποκριτική».

«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους. Μετά όμως, όταν γύρισα πίσω στην Ελλάδα, μου ήρθε η ζωή και η χαρά, που ήθελα να τα κάνω όλα, το ισορρόπησα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Καλλιόπη Χάσκα στη νέα τηλεοπτική της εκπομπή στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

«Σήμερα δεν μου λείπει καθόλου η Αμερική. Είμαι τόσο ευγνώμων, ήρθα εδώ στην Ελλάδα και ζω το όνειρο μου. Είναι εδώ οι φίλοι μου, η οικογένεια μου. Θα πήγαινα στην Αμερική για δουλειά αλλά όχι για να μείνω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version