Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Πάσχα στη Μύκονο για την παρουσιάστρια – Η έκπληξη που την περίμενε

Τη Μύκονο επέλεξε να περάσει φέτος το Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha θα φιλοξενηθεί από τον φίλο και συνεργάτη της, Γιάννη Πουλόπουλο.

Μετά το πάρτι γενεθλίων της, τη Μεγάλη Πέμπτη (02.05.2024), η Κατερίνα Καινούργιου ανέβηκε στο αεροπλάνο και πέταξε για τη Μύκονο για τις διακοπές του Πάσχα.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ότι θα μείνει στο ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου.

KAINOURGIOU POULOPOULOS

KAINOURGIOU POULOPOULOS

Από την πλευρά του, ο οικοδεσπότης περίμενε τη φίλη και συνεργάτιδά του με μία τούρτα για τα γενέθλιά της και εκείνη, τον ευχαρίστησε με ένα «Σ’ αγαπώ»!

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Αμαλία Κωστοπούλου αποκάλυψε τον λόγο που χειρουργήθηκε: «Δεν ήθελα να σταματήσω σε τόσο νεαρή ηλικία»
«Ο χειρουργός μου είναι ο καλύτερος στο Τέξας και είμαι τυχερή που έλαβα την καλύτερη δυνατή φροντίδα», έγραψε στο Instagram η 27χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου
Η Αμαλία Κωστόπουλου