Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου σε Μαρία Καλάβρια: Τι γυναικάρα είσαι εσύ, ο Γκουντάρας έπαθε εγκεφαλικά

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή για την εκρηκτική Μαρία Καλάβρια στην εκπομπή Super Κατερίνα που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια έμεινε… άφωνη με την ομορφιά της Μαρίας Καλάβρια, αλλά και την στυλιστική της επιλογή, ενώ την ίδια στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπορούσε να κρύψει τον θαυμασμό του.

«Γρηγόρη, κλείσε λίγο τώρα τα μάτια. Ένα χειροκρότημα για την Μαρία Καλάβρια. Εδώ έλα. Ουάου. Έλα αγάπη μου.

Ένα διάβασμα παρακαλώ, να καμαρώσουμε την Μαρία μας. Τι γυναικάρα είσαι εσύ; Ρε Μαρία φτου σου. Τι κορμάρα είσαι; Ο Γκουντάρας έχει πάθει εγκεφαλικά», είπε με γέλια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω πει και μπροστά στην γυναίκα μου, με παρρησία, ότι είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Τελεία», απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
H Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύτηκε την αγαπημένη της: Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο σπίτι τους
Το 2021 η σεναριογράφος Ντίλαν Μέγιερ, είχε γονατίσει ζητώντας από την αγαπημένη της να μείνουν για πάντα μαζί. Τέσσερα χρόνια μετά οι 2 γυναίκες το έκαναν πράξη
Η Κρίστεν Στιούαρτ με την Ντίλαν Μέγιερ
Ο Μάθιου Μοντίν τιμά τον Μάικλ Κάτον Τζόουνς με το φιλόδοξο ντοκιμαντέρ «This Broxburn Boy’s Life»
Το πρότζεκτ θα παρουσιάσει την πορεία του σκηνοθέτη από το Μπρόξμπερν, μια μικρή πόλη κοντά στο Εδιμβούργο, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ
Μάθιου Μοντίν