Site icon NewsIT

Κατερίνα Καραβάτου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

14.09.2024 | 18:10
Κατερίνα Καραβάτου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Η Κατερίνα Καραβάτου έστειλε ευχές για τα γενέθλια της κόρης της. Η Αέλια έκλεισε τα 13 της χρόνια και η μητέρα της, έγραψε πόσο περήφανη είναι για εκείνη.

Η Κατερίνα Καραβάτου στέλνει ευχές στην κόρη της, Αέλια, που σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 13 της χρόνια. Η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, δέχτηκε την πιο όμορφη έκπληξη από τη μητέρα και τον αδελφό της, Αρίωνα. Οι δυο τους είναι αγαπημένοι και δεμένοι. Η μητέρα τους δηλώνει περήφανη και για τους δύο.

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της και να εκφράσει το πόσο περήφανη είναι για εκείνη.

«Με την υπόκρουση της Billie Eillish που λατρεύεις, θα σου πω αυτά που είπα στον αδερφό σου πριν την πρωινή έκπληξη που σου ετοιμάσαμε για τα γενέθλια σου. Του είπα λοιπόν:

«είσαι τυχερός γιατί έχεις μια αδερφή που ξέρω, είμαι σίγουρη για αυτό, πως είναι ένας άνθρωπος που μπορείς πάντα να βασίζεσαι πάνω του, ένας πολύ καλός άνθρωπος στη βάση του, η καλύτερη παρέα, μια μικρή σοφή που θα σε βοηθάει να καταλαβαίνεις τον περίεργο τούτο κόσμο με ενσυναίσθηση και αγάπη, ένα κορίτσι που είναι πάντα στη μεριά του δίκαιου, που θα σε κάνει πάντα να γελάς και θα αποκρούει τα σουτ σου, με την ίδια γλύκα που σου δίνει την πάσα για να βάλεις γκολ!

Είσαι πολύ τυχερός όπως κι εμείς που ο Θεός μας έκανε πριν από 13 χρόνια αυτό το μοναδικό δώρο”. Αέλια μου, είμαι περήφανη για αυτό που είσαι και βλέπω να γίνεσαι μέρα τη μέρα. Αέλια μου, γίνε αυτό που θες, μπορείς! Αέλια μου, είσαι σπουδαία» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version