Site icon NewsIT

Κατερίνα Λάσπα: «Δεν υπάρχει οδηγός, μου πήρε χρόνο» λέει η παρουσιάστρια για την απώλεια του πατέρα της

14.09.2024 | 18:28
Κατερίνα Λάσπα: «Δεν υπάρχει οδηγός, μου πήρε χρόνο» λέει η παρουσιάστρια για την απώλεια του πατέρα της

Η Κατερίνα Λάσπα μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, σε συνέντευξη που παραχώρησε και για τον τρόπο που αυτή, επηρέασε τη ζωή της.

Η Κατερίνα Λάσπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Αστέρη Κασιμάτη και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και το πώς κατάφερε να τη διαχειριστεί. «Δεν υπάρχει οδηγός, μου πήρε χρόνο. Ήταν σαν να μου έκανε ένα επιπλέον δώρο, γιατί λένε ότι οι άνθρωποι που “φεύγουν” και που σε αγαπούν πολύ, σου φέρνουν δώρα.

Τον ευχαριστώ για όλα. Σαν να μου έδωσε εντολή να με ξεκουράσω, να μου φερθώ λίγο καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο που έχω να γυμναστώ τουλάχιστον δυόμιση χρόνια. Αν έβρισκα ελεύθερο χρόνο δεν ήθελα να πιεστώ για τίποτα.

Άρχισα να φροντίζω καλύτερα την υγεία μου, τον εαυτό μου. Βέβαια, με συγχώρεσε το κορμί μου αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως, θα ξεκινήσω πάλι δυναμικά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λάσπα.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν είχε μεγαλύτερο δέσιμο με τον πατέρα της, σε σχέση με τη μητέρα της, όμως μαζί του γνώριζε την αντρική της πλευρά. «Και με τους δύο μου γονείς ήμουν δεμένη. Απλά με τον μπαμπά μου συναντούσα περισσότερο την αντρική μου πλευρά.

Δεν είμαι και πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας, εννοώ με την κλασική έννοια της θηλυκότητας. Επιπλέον, είναι σαν να εμφανίζεται πάντα μπροστά μου σε ό,τι δύσκολο και ό,τι θεωρώ πως με ενοχλεί, βάσει αρχών και κόκκινων γραμμών αξιοπρέπειας, ηθικής και αντιμετώπισης των καταστάσεων που συναντώ», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια απάντησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που δέχθηκε πρόσφατα για παράνομο beach bar στη Σέριφο. «Ήμουν απόλυτα νόμιμη, κάθετα και ξεκάθαρα. Εδώ και μια πενταετία δέχομαι μια πολεμική, πριν ακόμη αρχίσω να δημιουργώ τον χώρο. Όχι από το σύνολο των κατοίκων αλλά από 2-3 πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, που τυγχάνει μάλιστα οι δύο να μην είναι καν από τη Σέριφο», ξεκαθάρισε.

«Πέρσι και φέτος υπήρξε κορύφωση αυτής της πολεμικής. Από τις 13 Ιουλίου σφραγίστηκε η επιχείρησή μου. Ακόμη και στην ένσταση που έκανα απάντηση δεν πήρα. Η οικονομική ζημιά και πέρσι και φέτος που έχω υποστεί από χρήματα που δεν έχω είναι τεράστια. Πάνω από 400.000 ευρώ!

Αυτός ο χώρος για να επαναλειτουργήσει και μόνο, με προσωπικό και προμήθειες και τα πάντα, χρειάζεται τουλάχιστον 50.000 ευρώ», δήλωσε η παρουσιάστρια για την περιπέτειά της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version