Site icon NewsIT

Κατερίνα Λιόλιου και Χάρης Παπατζάνης πιο ερωτευμένοι από ποτέ

11.09.2024 | 10:26
Κατερίνα Λιόλιου και Χάρης Παπατζάνης πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Κατερίνα Λιόλιου και Χάρης Παπατζάνης, παραμένουν ερωτευμένοι και πλέον συγκατοικούν στα Νότια Προάστια. Οι δυο τους, αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Κατερίνα Λιόλιου και Χάρης Παπατζάνης κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και σύντομα θα γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο. Πριν από λίγο διάστημα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Οι κοινές εμφανίσεις μπροστά σε κάμερες και φωτογραφικούς φακούς δεν είναι συχνές.

Πιο ερωτευμένη από ποτέ είναι η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία παράλληλα με την ευτυχισμένη προσωπική ζωή της, βλέπει και την καριέρα της να εκτοξεύεται. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση εδώ και περίπου έναν χρόνο με τον Χάρη Παπατζάνη, κάτι που ούτε κρύβει αλλά ούτε και διατυμπανίζει δημόσια.

Ο Χάρης Παπατζανής βρίσκεται δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου σε κάθε της βήμα και ως head manager of bookings and productions στην Panik Live, έχει την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας, ενώ οι δυο τους κρατούν «αθόρυβη» τη σχέση τους απέναντι στα media.

Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα και συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια. Το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου του 2024, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χάρης Παπατζάνης έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στο πάρτι για τα 13 χρόνια λειτουργίας της Panik Records σε γνωστό κλαμπ της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version