Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κατερίνα Στικούδη: «Με τον Βαγγέλη Σερίφη αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα»

Κατερίνα Στικούδη: «Με τον Βαγγέλη Σερίφη αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα»

«Είναι και ο κάτω όροφος που βοηθάει καμιά φορά» διευκρινίζει, με χαμόγελο, η Κατερίνα Στικούδη.

Στην κάμερα της νέας καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη έκανε δηλώσεις η Κατερίνα Στικούδη, από βραδινή της έξοδο, όπου μίλησε τόσο για την σχέση με τον Βαγγέλη Σερίφη όσο και την φιλία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησε η κάμερα της νέας καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να μιλήσει τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την πολυσυζητημένη κόντρα του Γιώργου Μαζωνάκη με ην αδελφή του.

«Εμείς, άμα βρούμε λίγο χρόνο, πολύ λίγο χρόνο, θα πάμε κάπου να κλείσουμε ένα ραντεβού. Αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα», είπε αρχικά, με νόημα, η όμορφη τραγουδίστρια για την σχέση με τον σύντροφο της.

«Αφού μέσα στο σπίτι δεν μπορούμε, πρέπει κάτι να γίνει. Υπάρχει τρόπος, πραγματικά. Είναι και ο κάτω όροφος που βοηθάει καμιά φορά. Το δικό μας… play room».

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήμασταν μαζί στο Your Face Sounds Familiar. Πολλές φορές μιλάμε για διαζύγια ζευγαριών αλλά τα διαζύγια των αδελφών ίσως πονάνε περισσότερο» δήλωσε, παράλληλα, η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις