Δευτέρα, 1 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κάτια Δανδουλάκη: «Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν»

Κάτια Δανδουλάκη: «Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν»

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού» ομολογεί η Κάτια Δανδουλάκη.

Με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία, η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την Δευτέρα στην “Ελένη” του Μεγάλου Καναλιού όπου και αναφέρθηκε στην μακρόχρονη και επιτυχημένη καλλιτεχνική της διαδρομή.

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες αλλά έχω μάθει από αυτές. Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν παραπονεθώ στον εαυτό μου θα του έλεγα ότι παρα μαστίγωσα την Κάτια και δεν την άφησα να χαλαρώσει» δήλωσε αρχικά η αγαπημένη πρωταγωνίστρια. 

«Τώρα θα πρέπει να χαρώ την καθημερινότητα μου. Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στην μοναδικότητα μας δεν θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν το ανέχομαι πια» επισήμανε, εν συνεχεία, η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή του MEGA.

«Απολαμβάνω την “κλειστή” παρέα και όχι τις μεγάλες παρέες γιατί θέλω να κουβεντιάζω. Μου αρέσει όμως να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου. Με αφορά η επιτυχία σε συνδυασμό με την ωραία συνεργασία. Αν είναι μόνο ωραία η συνεργασία και δεν υπάρχει επιτυχία, υπάρχει ένα γκρίζο σύννεφο αν χρωστάς, γιατί είμαι συμπαραγωγός. Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν. Ο άνθρωπος της ζωής μου, οι φίλοι, το επάγγελμα. Αλλά δόθηκα κι εγώ ψυχή και σώμα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις