Site icon NewsIT

Κάτια Δανδουλάκη για Δάνη Κατρανίδη: Η συγκινητική αφιέρωση μετά από παράσταση – «Να είναι μέσα στο φως όπως του αξίζει»

03.09.2024 | 09:01
Κάτια Δανδουλάκη για Δάνη Κατρανίδη: Η συγκινητική αφιέρωση μετά από παράσταση – «Να είναι μέσα στο φως όπως του αξίζει»

Συγκλονισμένο είναι ακόμη το πανελλήνιο μετά την ξαφνική θανάτου του σπουδαίου Δάνη Κατρανίδη ο οποίος «έφυγε» την 1η Σεπτεμβρίου. Η συνάδελφός του Κάτια Δανδουλάκη έδωσε έναν συγκινητικό και σύντομο λόγο προς τιμήν του, στο τέλος της παράστασής της.

Η Κάτια Δανδουλάκη αφιέρωσε την πρόσφατη παράσταση που έδωσε, «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στον Δάνη Κατρανίδη. Στο τέλος της παράστασης στο θέατρο Ορέστης Μακρής στη Χαλκίδα, η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στον καλό συνάδελφο και φίλο που πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

«Από τους πιο αγαπημένους συναδέλφους, που είχαμε ποτέ. Η ελπίδα μας και η ευχή μας είναι, να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει. Ας είμαστε όλοι γεροί, να είμαστε καλά», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Μετά τα συγκινητικά της λόγια, το κοινό και και οι συνάδελφοί της πάνω στην σκηνή την αποθέωσαν με το χειροκρότημά τους.

Χαλκίδα: Η Κάτια Δανδουλάκη αφιέρωσε την θεατρική παράσταση στον Δάνη Κατρανίδη

Οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και το σίριαλ «σταθμό» του Mega, Βέρα στο Δεξί το 2005 με το 2007 αλλά και στην παράσταση Μάρτυρας Κατηγορίας την ίδια περίοδο. Επίσης βρέθηκαν μαζί στο σανίδι στην παράσταση Έγκλημα το Orient Express το 2019.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version