Παρασκευή, 2 Αυγ.
32oC Αθήνα

Κέιτ Χάντσον: Διακοπές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τον σύντροφό της – «Απόλυτα ονειρικά»

Κέιτ Χάντσον: Διακοπές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τον σύντροφό της – «Απόλυτα ονειρικά»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Κέιτ Χάντσον κάνει διακοπές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποθεώνει την Ελλάδα. Η 45χρονη ηθοποιός παραθέρισε στη χώρα μας και με ανάρτησή της στο Instagram δηλώνει ενθουσιασμένη.

«Απόλυτα ονειρικά», γράφει στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram για τις διακοπές της στην Ελλάδα η Κέιτ Χάτσον, φανερώνοντας τη χαρά της.

Η 45χρονη ηθοποιός βρέθηκε, μαζί με τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάουα, τα τρία της παιδιά και μερικούς φίλους της, για λίγες ημέρες στη χώρα μας και δεν έκρυψε την αγάπη της για την Ελλάδα.

Η Κέιτ Χάντσον, που έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της και τις συνόδεψε με τη λεζάντα: «Απόλυτα ονειρικά. Εσείς που με ακολουθείτε ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ την Ελλάδα. Ποτέ δεν είχα μείνει στην Αθήνα πάνω από μια ημέρα και τώρα κατάφερα να δω τον Παρθενώνα που ήταν στη λίστα μου, ενώ με την Ράνι είχαμε το πρώτο μας σπα ως μητέρα και κόρη».

Η 6χρονη Ράνι είναι το νεότερο μέλος της οικογένειά της και τον πρώτο της από τη σχέση της με τον Φουτζικάουα, ενώ έχει ακόμα δύο παιδιά από παλιότερες σχέσεις της – τον 20χρονο Ράιντερ και τον 13χρονο Μπινγκ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η σταρ του Χόλιγουντ έρχεται στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές.

Το 2021 ήταν ξανά στα μέρη μας, και πιο συγκεκριμένα στη Σκιάθο και το Ναύπλιο, δηλώνοντας και τότε «μαγεμένη» από την παραμονή της στη χώρα μας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις