Τετάρτη, 4 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Κέιτι Πέρι: Η σεξουαλική επιβράβευση στον Ορλάντο Μπλουμ κάθε φορά που εκείνος πλένει τα πιάτα

Κέιτι Πέρι: Η σεξουαλική επιβράβευση στον Ορλάντο Μπλουμ κάθε φορά που εκείνος πλένει τα πιάτα
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Κέιτι Πέρι αναβάθμισε την αγγαρεία που λέγεται «πλύσιμο πιάτων», σε κάτι πιο πιπεράτο και αισθησιακό, με τη συμμετοχή βέβαια και του συντρόφου της, Ορλάντο Μπλουμ.

Η Κέιτι Πέρι, αποκάλυψε πως «επιβράβευσε» τον αγαπημένο της Ορλάντο Μπλουμ με μια σεξουαλική πράξη, όταν εκείνος ολοκλήρωσε με επιτυχία το πλύσιμο των πιάτων.

Το 39χρονο ποπ είδωλο, που είναι μαζί με τον 47χρονο εδώ και οκτώ χρόνια, μίλησε για τον έρωτα στο podcast «Call Her Daddy».

«Αν κατέβω κάτω και η κουζίνα είναι καθαρή, και τα έχεις κάνει όλα, και έχεις πλύνει όλα τα πιάτα, και έχεις κλείσει όλες τις πόρτες του ντουλαπιού, καλύτερα να είσαι έτοιμος για στοματικό σεξ», είπε στην οικοδέσποινα Alex Cooper.

«Εννοώ κυριολεκτικά. Αυτή είναι η γλώσσα της αγάπης μου», πρόσθεσε η σταρ, η οποία απαθανατίστηκε χθες Τρίτη (03.09.2024) από τους παπαράτσι μαζί με τον Orlando και την τρίχρονη κόρη τους Daisy Dove στη Νέα Υόρκη.

Στο teaser clip του επερχόμενου podcast, η Perry – η οποία στο παρελθόν είχε αποκαλέσει τον Orlando «άγριο επιβήτορα» – αναφώνησε παιχνιδιάρικα: «Δεν χρειάζομαι μια κόκκινη Ferrari! Μπορώ να αγοράσω μια κόκκινη Ferrari. Απλά πλύνε τα γ@@@να πιάτα. Θα σου κάνω στοματικό σεξ! Είναι τόσο εύκολο».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2019 και την επόμενη χρονιά καλωσόρισαν την κόρη τους.

Ο Bloom έχει επίσης και έναν γιο, τον 13χρονο Flynn, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, το μοντέλο Miranda Kerr.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις