Site icon NewsIT

Κέβιν Χαρτ: «Πόλεμος σαμπάνιας» στο πάρτι γενεθλίων του στη Μύκονο – Άφησε φιλοδώρημα 37.000 ευρώ

08.07.2024 | 10:45
Κέβιν Χαρτ: «Πόλεμος σαμπάνιας» στο πάρτι γενεθλίων του στη Μύκονο – Άφησε φιλοδώρημα 37.000 ευρώ

epa07629793 US actor and cast member Kevin Hart arrives at the Australian premiere of 'The Secret Life of Pets 2' in Sydney, New South Wales, Australia, 06 June 2019, during the Sydney Film Festival. EPA/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Στη Μύκονο μαζί με άλλους παγκόσμιους αστέρες και φίλους του, βρέθηκε ο πασίγνωστος stand up comedian και ηθοποιός Κέβιν Χαρτ, για να κάνει το πάρτι των γενεθλίων του.

Ο 45χρονος Αμερικανός, που επέλεξε το beach bar restaurant «Nammos», έκανε «άνω κάτω» όλη τη Μύκονο μιας και το πάρτι του μετατράπηκε γρήγορα σε ξέφρενο πάρτι, κάτι που μόνο ο Κέβιν Χαρτ ξέρει να κάνει.

Πληροφορίες αποκάλυψαν πως στα τραπέζια των φίλων του έγινε «πόλεμος σαμπάνιας» ενώ όλοι του οι καλεσμένοι βούτηξαν στη θάλασσα για να του ευχηθούν «χρόνια πολλά» και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Ο λογαριασμός του γλεντιού έφτασε σχεδόν τις 170.000€, ενώ δεν ξέχασε και τους εργαζομένους που τους εξυπηρέτησαν αφήνοντάς τους φιλοδώρημα 37.000 ευρώ.

Στο πλευρό του βρέθηκαν και πολλοί φίλοι του, αλλά όχι ο Dwayne Johnson, όπου δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στο «νησί των ανέμων» για διακοπές, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

O Kevin Hart έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στα σίκουελ της ταινίας Jumanji. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές όπως Scary Movie 3, Μαθητευόμενος Μπάτσος, Σκέψου Σαν Άντρας, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε κ.ά.

Το περιοδικό Time το 2015 τον έβαλε στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου και το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με το Netflix για τέσσερις αποκλειστικές ταινίες από τις οποίες θα βγάλει 100 εκατομμύρια δολάρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version