Παρασκευή, 2 Αυγ.
30oC Αθήνα

Κιάνου Ριβς: Από τα «John Wick» και «Matrix» στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ

Κιάνου Ριβς: Από τα «John Wick» και «Matrix» στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Κιάνου Ριβς θα κάνει ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ στην παράσταση «Waiting for Godot» («Περιμένοντας τον Γκοντό») του Σάμιουελ Μπέκετ. Ο διάσημος ηθοποιός θα ακολουθήσει νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.

Ο Κιάνου Ριβς, διάσημος για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στη σειρά «John Wick», τις ταινίες «Matrix», «Dangerous Liaisons», «Something’s Gotta Give», «Parenthood» και πολλές άλλες, θα ανέβει στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης.

Το έργο, σε σκηνοθεσία Τζέιμι Λόιντ θα ανέβει το φθινόπωρο του 2025. Ο Ριβς θα υποδυθεί τον Εστραγκόν και ο συμπρωταγωνιστής του στο «Bill & Ted’s Excellent Adventure», Άλεξ Γουίντερ, θα υποδυθεί τον Βλαντιμίρ στην αναβίωση του έργου του Ιρλανδού δραματουργού.

Ο Καναδός ηθοποιός έγινε φίλος με τον Γουίντερ μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Bill & Ted’s Excellent Adventure».

Ο Γουίντερ ολοκλήρωσε πρόσφατα την παραγωγή της ταινίας «Adulthood», την οποία σκηνοθέτησε. Έχει επίσης σκηνοθετήσει τα ντοκιμαντέρ The YouTube Effect, Zappa, Showbiz Kids και The Panama Papers.

Το «Waiting for Godot» είναι ένα φιλοσοφικό έργο στο οποίο οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες συμμετέχουν σε συζητήσεις και συναντούν άλλους περαστικούς, ενώ περιμένουν έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Γκοντό.

Το έργο παρουσιάστηκε στο Μπρόντγουεϊ τέσσερις φορές, με πιο πρόσφατη την παραγωγή του 2013 – 2014 με πρωταγωνιστές τους Ίαν ΜακΚέλαν και Πάτρικ Στιούαρτ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις