Πέμπτη, 3 Οκτ.
23oC Αθήνα

Κιάρα Φεράνι: «Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα» λέει από την Αθήνα η διάσημη Ιταλίδα

Κιάρα Φεράνι: «Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα» λέει από την Αθήνα η διάσημη Ιταλίδα

Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται στην Αθήνα και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της. Η διάσημη Ιταλίδα influencer είχε κάνει διακοπές το φετινό καλοκαίρι και στη Μύκονο.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε δηλώσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Όλγα Λαφαζάνη για την εκπομπή Happy Day. Θα μείνει για δύο ημέρες στην Ελλάδα, για την παρουσίαση της «Chiara Ferragni make up collection» σε γνωστό πολυκατάστημα στην Αθήνα. Η Ιταλίδα influencer μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας και τη φιλοξενία που έχει, όποτε έρχεται. Είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους, όπως τώρα.

«Είμαι μια χαρά, θα μείνουμε για δύο ημέρες. Μου αρέσει το φαγητό, ο κόσμος, τα νησιά, η θάλασσα. Μου αρέσει η ελληνική κουλτούρα. Η χωριάτικη σαλάτα είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Ξέρω τη λέξη «παρακαλώ» στα ελληνικά» ανέφερε η Κιάρα Φεράνι.

«Από την τσάντα μου δεν λείπει το κραγιόν και η μάσκαρα» πρόσθεσε η Chiara Ferragni. «Τα παιδιά μου δεν ήρθαν μαζί μου στην Ελλάδα, καθώς θα μείνω μόνο για δύο ημέρες στην Ελλάδα. Είμαι πανέτοιμη για έναν νέο έρωτα» συμπλήρωσε στη συνέχεια η γνωστή Ιταλίδα influencer.

Η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού “Forbes” με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις “Κορυφαίες Influencers Μόδας” ενώ το το blog The Blonde Salad και η κολεξιόν της Chiara Ferragni Collection, έγιναν αντικείμενα μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Intimissimi, Swarowski, Pantene, Guess και πλέον συνεργάζεται με την Lancome Paris, έχοντας τη συλλογή μακιγιάζ “Lancome X Chiara Ferragni”. Το φθινόπωρο του 2019, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις