Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές στην Ελλάδα πάνω στο σούπερ γιοτ του Τζεφ Μπέζος

Κιμ Καρντάσιαν: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές στην Ελλάδα πάνω στο σούπερ γιοτ του Τζεφ Μπέζος

Η Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκε την Ελλάδα για διακοπές και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, πέρασε πανέμορφα.

Η Κιμ Καρντάσιαν ολοκλήρωσε τις διακοπές της, στην Ελλάδα και αποφάσισε να μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες με τους ακολούθους της, στο Instagram. Η 43χρονη πέρασε χρόνο στα ελληνικά νησιά με την παρέα του Τζεφ Μπέζος και της αρραβωνιαστικιάς του, Λόρεν Σάντσεζ.

Συγκεκριμένα, η Κιμ Καρντάσιαν, μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ, και τη μητέρα τους, Κρις, βρέθηκαν στις Σπέτσες με το σούπερ γιοτ του Μπέζος «Koru» για να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Μαζί τους ήταν και ο σύντροφος της Κένταλ, Bad Bunny και η Κέιτ Χάντσον Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα, στο Instagram που άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει πάνω στο σούπερ γιοτ φορώντας ένα μαύρο κάπρι κολάν και μια γκρι αποκαλυπτική, εξώπλατη μπλούζα, ενώ έχει βγάλει τα μαύρα, ψηλοτάκουνα παπούτσια της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ποζάρει με φόντο τα ελληνικά νησιά και το ηλιοβασίλεμα, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Sunset sail».

Μετά την Ελλάδα, η επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος βρίσκεται στην Ινδία για τον γάμο της χρονιάς, του πλουσιότερου άνδρα της χώρας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις