Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Κλέλια Ανδριολάτου: Υπήρχε πείραγμα στο σχολείο λόγω του μόντελινγκ – Συμμαθητές έφερναν περιοδικά και εγώ ντρεπόμουν

Κλέλια Ανδριολάτου: Υπήρχε πείραγμα στο σχολείο λόγω του μόντελινγκ – Συμμαθητές έφερναν περιοδικά και εγώ ντρεπόμουν

“Ήμουν πάντα η μικρότερη όταν έκανα μόντελινγκ” ομολογεί, παράλληλα, η Κλέλια Ανδριολάτου.

Για τα παιδικά της χρόνια και τα πειράγματα που δεχόταν από συμμαθητές εξαιτίας της ενασχόλησης με το μόντελινγκ μίλησε από καρδιάς η Κλέλια Ανδριολάτου όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ.

“Είναι αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα όταν είσαι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία γιατί μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις για πρώτη φορά που σου είναι παντελώς άγνωστες και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ μεγαλύτεροι σου. Δηλαδή εγώ ήμουν πάντα η μικρότερη όταν έκανα μόντελινγκ.

Κάτι χάνεις βέβαια και κάτι κερδίζεις. Εγώ νομίζω ότι πέρασα τα εφηβικά και φοιτητικά μου χρόνια πολύ αργότερα, όταν μπήκα στη δραματική σχολή”, εξομολογήθηκε αρχικά η όμορφη ηθοποιός.

“Στο σχολείο έχει αλλάξει όλο αυτό το πράγμα. Υπήρχε μεν ένα πείραγμα στο σχολείο, δηλαδή οι συμμαθητές μου έφερναν περιοδικά και εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ γιατί δεν το έλεγα.

Μετά μπορεί να τα καρφιτσώνανε στον πίνακα, να έλεγαν στους δασκάλους “η Κλέλια αυτό και η Κλέλια το άλλο” και εγώ να ντρεπόμουν”.

“Ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν. Δηλαδή έφευγα και γυρνούσα στο σπίτι και δεν έλεγα τίποτα.

Ένιωθα ότι μου έδινε μια ανεξαρτησία και νομίζω πως έχω μάθει πάρα πολύ τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία” πρόσθεσε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις