Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κλιντ Ίστγουντ: Από καρδιακό επεισόδιο «έφυγε» η σύντροφός του, Κριστίνα Σαντέρα σε ηλικία 61 ετών

Κλιντ Ίστγουντ: Από καρδιακό επεισόδιο «έφυγε» η σύντροφός του, Κριστίνα Σαντέρα σε ηλικία 61 ετών
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τα αίτια θανάτου της 61χρονης Κριστίνα Σαντέρα δόθηκαν στη δημοσιότητα, μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του «χαμού» της από τον κορυφαίο ηθοποιό και σύντροφό της, Κλιντ Ίστγουντ.

«Ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πάρα πολύ», έγραψε σε ανάρτησή του ο Κλιντ Ίστγουντ στις 19 Ιουλίου 2024, μία μέρα αφού «έφυγε» Κριστίνα Σαντέρα. Σήμερα (24.07.2024) έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε καρδιακή προσβολή που υπέστη η σύντροφος του ηθοποιού.

Το πιστοποιητικό θανάτου ανέφερε την καρδιακή αρρυθμία, μια ανωμαλία του καρδιακού παλμού, από όπου και προκλήθηκε ο ακαριαίος θάνατος της Κριστίνα Σαντέρα.

O 94χρονος Clint Eastwood και η Christina Sandera ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014. Γνωρίστηκαν όταν η 61χρονη εργαζόταν ως οικοδέσποινα στο ξενοδοχείο και εστιατόριο του ηθοποιού, Mission Ranch Hotel and Restaurant στην Καλιφόρνια.

Κράτησαν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Sandera δεν συνόδευσε σε πολλές εκδηλώσεις τον σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια αυτών των 10 χρόνων που ήταν σε σχέση.

Περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ το 2015, όπου η ταινία «American Sniper» με τον Κλιντ Ίστγουντ ήταν υποψήφια για έξι βραβεία.

Τον συνόδευσε επίσης στις πρεμιέρες του «Sully» το 2016, του «The Mule» το 2018 και του «The 15:17 to Paris» την ίδια χρονιά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις