Site icon NewsIT

Κωνσταντίνα Σωτηρίου: «Θα επιστρέψω σε σχολείο μετά τα 30» λέει η δασκάλα που έγινε πετυχημένο μοντέλο

15.10.2024 | 12:03
Κωνσταντίνα Σωτηρίου: «Θα επιστρέψω σε σχολείο μετά τα 30» λέει η δασκάλα που έγινε πετυχημένο μοντέλο

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου είναι δασκάλα και πετυχημένο μοντέλο. Σκέφτεται όπως λέει να επιστρέψει στα σχολεία, μετά τα 30.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου είναι μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα που κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό «Miss Cosmo International 2024» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ.

Το μοντέλο είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο της μόδας.

Όπως λέει μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παιδαγωγικό Τμήμα στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σκοπεύει να ακολουθήσει το επάγγελμα της δασκάλας όταν σταματήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ.

«Ήμουν στο σπίτι μου στις Σέρρες και είδα μια διαφήμιση για τα καλλιστεία. Το σκέφτηκα και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα» λέει η ίδια στην Φαίη Σκορδά.

«Έχω δουλέψει ως δασκάλα και σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης αλλά και σε Δημοτικό Σχολείο στην Καλλιθέα. Τώρα κάνω την πρακτική μου γιατί τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στο Κέντρο Διάγνωσης Παιδιών με Μαθησιακές δυσκολίες. Εγώ το 2022 στέφθηκα αναπληρωματική Σταρ Ελλάς και πήγα και στην Παγκόσμια Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Έχω πρακτορείο στο Πουέρτο Ρίκο. Θέλω μετά τα 30, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψω ως δασκάλα».

«Πιστεύω ότι το δυνατό µου σημείο είναι το ύψος µου. Είμαι 1,83 και θεωρώ ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τις άλλες κοπέλες οι οποίες θα είναι ψηλές και µε πολύ ωραίο σώμα» είχε πει η ιδια σε συνέντευξή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version