Τρίτη, 8 Οκτ.
24oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαστε φίλες για να μιλάμε και δεν ήμασταν ποτέ»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαστε φίλες για να μιλάμε και δεν ήμασταν ποτέ»
NDP PHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καραβάτου, διατηρούν όπως φαίνεται, τυπικές σχέσεις. Αυτό προέκυψε από τις νέες δηλώσεις που έκανε η 37χρονη παρουσιάστρια.

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Buongiorno» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση και την αλλαγή στη ζωή της, με την έλευση του παιδιού της. «Θεωρώ πως η μητρότητα με έχει αλλάξει προς το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την τηλεόραση είπε: «μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να την υπηρετήσω τώρα. Θα ήθελα στο άμεσο μέλλον, μου αρέσει πολύ η πρωινή ζώνη, είμαι πρωινός άνθρωπος, είναι η ώρα μου».

Όπως λέει η ίδια: «Δεν έχω μπει σε διαδικασία να με παντρέψω με κάποιον τηλεοπτικά. Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με πολλούς».

Για τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου που αφορούν την ίδια, είπε: «Δεν είμαστε φίλες για να μιλήσουμε. (…) Δε σημαίνει ότι εγώ αν συζήτησα για μια εκπομπή και να ήμουν θετική ή αρνητική, σημαίνει ότι θα γινόταν. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες, και πρακτικοί.

Δε σημαίνει ότι όταν λέμε ‘είμαι κοντά σε αυτό’ ότι θα υπάρξει και συμφωνία και δε σημαίνει ότι εγώ είπα για τη συγκεκριμένη εκπομπή ότι η Κατερίνα δε θα έχει καλές σχέσεις με το κανάλι και ούτε είμαστε φίλες για να μιλάμε, δεν ήμασταν ποτέ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις