Site icon NewsIT

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές

09.09.2024 | 06:49
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαίρια της ζωής της βίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είχε την χαρά να απολαύσει τις διακοπές της έχοντας μαζί τον σύζυγό της και τους δύο γιους της, Βλάσση και Βασίλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν τις πρώτες επίσημες διακοπές τους έχοντας συντροφιά τους δύο γιους τους. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έχει αφοσιωθεί πλήρως στους τρεις άντρες της ζωής της, δημοσίευσε μία συλλογή με φωτογραφίες από το οικογενειακό καλοκαίρι της.

Στη λεζάντα της ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: «Η ζωή στο νησί», χωρίς όμως, να αποκαλύπτει που βρίσκεται.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες με όμορφα τοπία και καταγάλανα νερά, ενώ σε μία από αυτές φαίνεται να επισκέφτηκε κάποια εκκλησία αφήνοντας τον γιο της να ανάψει κεράκι. Η γνωστή παρουσιάστρια, δε δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα στιγμιότυπα που ποζάρει μόνη της.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2022 και απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Βλάσση, στις 3 Ιανουαρίου 2022, ενώ τον μικρό Βασίλη στις 2 Ιουλίου 2023.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version