Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Η πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, έκαναν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση, καθώς διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Αυτή είναι και η πρώτη επίσημη βραδινή εμφάνιση του ζευγαριού, με τον τραγουδιστή να εξακολουθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Περισσότερα, όμως, για αυτη την κοινή εμφάνιση αλλά και τη σχέση τους αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» στην οποία προβλήθηκαν πλάνα από την έξοδο του ζευγαριού.

«Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί όπου σπουδάζει, ενώ δραστηριοποιείται και επαγγελματικά.

Θα λέγαμε ότι είναι μια σχέση από μεγάλη απόσταση», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνος Αργυρό, εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι», σχολίασε η Μαίρη Αυγερινοπούλου για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του τραγουδιστή με τη νεαρή καλλονή σύντροφό του.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Η ήττα του στις εκλογές ήταν ένα σοκ και μια αλλαγή συνθήκης στην οικογένειά μας»
«Η σχέση μας περνάει συνεχώς από αλλαγές, από δοκιμασίες και τελικά μέσα από όλα αυτά καταλήγουμε να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης