Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν με αγχώνει η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω παιδιά

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν με αγχώνει η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω παιδιά
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Την καλύτερη φάση της ζωής του περνά το τελευταίο διάστημα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος βρίσκεται στο peak της καριέρας του και περιμένει τον καρπό του έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα.

Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, όχι στο πλατό του «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αλλά πάνω στο stage του «Royal Albert Hall» στο Λονδίνο, έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε από την πασίγνωστη αίθουσα συναυλιών καθώς την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, θα δώσει τη «συναυλία των ονείρων του», όπως την αποκάλεσε, η οποία μάλιστα από τις δύο πρώτες ώρες που ανακοινώθηκε, έγινε sold out.

Ο τραγουδιστής που μεταξύ άλλων μίλησε και για την καριέρα και για τις εμπειρίες του, κράτησε χαμηλούς τόνους στις ερωτήσεις που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την προσωπική του ζωή.

«Σε φαντάζεσαι ως πατέρα;» ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δηλώνει:

«Έχω μεγαλώσει σε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια με πολλή αγάπη, έχω πάρει πολύ αγάπη και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θα ήθελα να την μοιράσω και στην δικιά μου οικογένεια».

«Σε αγχώνει το γεγονός της πατρότητας;», επέμενε ο Γιώργος Λιάγκας με τον τραγουδιστή να απαντά «καθόλου».

«Από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Δεν με αγχώνει το πως θα πιάνω το παιδί ως πατέρας. Τα παιδιά αγάπη θέλουν, δεν θέλουν κάτι άλλο. Αγάπη και υπομονή».

Σε ερώτηση αν το παιδί του θέλει να πάρει το ταλέντο του, ο τραγουδιστής δήλωσε:

«Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, ότι θέλει ο Θεός. Εγώ όποτε έρθει ένα παιδί θα του δώσω την αγάπη που πήρα από την οικογένειά μου».

Σχετικά για το ενδεχόμενο γάμου με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα είπε:

«Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί προσπαθώ να προστατέψω τους ανθρώπους που οι ίδιοι δεν θέλουν και είναι στο πλευρό μου.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να δείξουν την ζωή τους. Από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

 

Για το αν η αγαπημένη του Αλεξάνδρα θα μπορέσει να απολαύσει από κοντά την συναυλία, απάντησε: «Μακάρι να μπορέσει να έρθει στη συναυλία γιατί έχει τη δική της διαδρομή, με τις δικές της δουλειές.

Είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, σπουδαγμένη. Θα ήθελα όλη η οικογένεια μου να είναι στο Λονδίνο. Δεν είναι ότι αποφεύγουμε τις εμφανίσεις ή τις φωτογραφίσεις, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου.

Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει τόσο πολύ να κινούμαι σε δημόσιες εμφανίσεις. Μου αρέσει να είμαι σπίτι μου», είπε.

Φωτογραφία NDP – ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις