Σάββατο, 14 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα μετρούν αντίστροφα για να γίνουν γονείς πριν τα Χριστούγεννα

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα μετρούν αντίστροφα για να γίνουν γονείς πριν τα Χριστούγεννα

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα περνούν μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα φετινά Χριστούγεννα, θα είναι γονείς.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής τους. Αναμένεται τότε να είναι ήδη γονείς, καθώς η σύντροφος του τραγουδιστή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα περιμένουν αγοράκι και οι δυο τους ανυπομονούν να γεννηθεί και να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Σολδάτου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η γέννηση του παιδιού αναμένεται να γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής λαχταρά να γίνει μπαμπάς, ωστόσο δεν διατυμπανίζει το χαρμόσυνο γεγονός και προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να το κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αλεξάνδρα Νίκα φροντίζει να βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του αγαπημένου της και να τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα, πηγαίνοντας στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται, αλλά και ακολουθώντας τον στις συναυλίες του.

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αν και δεν πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Νιώθω την πίστη μέσα μου», είχε πει παλιότερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αναφορικά με το αν πιστεύει όπως έχουν δηλώσει άλλοι συνάδελφοί του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις