Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Ντουμπάι με τον γιο τους – Δουλειά και διασκέδαση συνδυάζει ο τραγουδιστής

Εικόνες από το ταξίδι τους

Στο Ντουμπάι πρόκειται να περάσουν το Πάσχα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, μαζί με τον 5 μηνών γιο τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε τη Μεγάλη Παρασκευή μία φωτογραφία στο Instagram από τη στιγμή που βρισκόταν στο αεροπλάνο και πήγαινε στον προορισμό του, ενώ η Αλεξάνδρα Νίκα ανέβασε στον λογαριασμό της πολλές πόζες από το ξενοδοχείο.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε φέτος να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση και έτσι ταξίδεψε μαζί με την οικογένειά του, καθώς έχει μία προγραμματισμένη συναυλία για το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, (19.05.2025).

Αλεξάνδρα Νίκα
Μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Νίκα

Ο μικρούλης, που θα πάρει το όνομα Βασίλης, όπως ονομάζεται δηλαδή και ο πατέρας του διάσημου καλλιτέχνη, απόλαυσε βόλτες στην πόλη με τη μητέρα του, ενώ δεν είναι γνωστό αν ήταν μαζί τους και ο Κωσταντίνος Αργυρός ή ήταν απασχολημένος με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Αλεξάνδρα Νίκα
Μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Νίκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μωρό του αγαπημένου ζευγαριού ήρθε στη ζωή στις 22 Νοεμβρίου 2024 και ολοκλήρωσε την ευτυχισμένη ζωή του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτές τις ξεχωριστές ημέρες του χρόνου κατάφερε να συνδυάσει τη δουλειά του με όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς δίπλα στα μέλη της οικογένειάς του.

Κωνσταντίνος Αργυρός
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πηγαίνοντας στο Ντουμπάι

Επίσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε και μία φωτογραφία για τη συναυλία του.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Αμέσως μετά τη συναυλία ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί και να απολαύσει το ταξίδι του με την Αλεξάνδρα Νίκα και το μωρό τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 4
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς 3