Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ταξίδι ζωής στην παγωμένη Λαπωνία, κάτω από το βόρειο σέλας

Βόλτες με έλκυθρα με σκυλιά, περπάτημα και παιχνίδι στο χιόνι, ψάρεμα στα παγωμένα νερά, βόλτες με snowmobiles...

Ένα εκατομμύριo followers έχει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram και αναμφίβολα χάρηκαν και ζήλεψαν το ταξίδι ζωής που πραγματοποίησε στη Φινλανδία ο αγαπημένος τους σταρ. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά την περιπέτεια που έζησε η σύζυγός του Αλεξάνδρα Νίκα στο Κολωνάκι, έβγαλε εισιτήριο μαζί με φιλική παρέα, για τον ευρωπαϊκό βορρά. 

Η ολιγομελής παρέα, βρέθηκε στημαγευτική Λαπωνία και αν κρίνουμε από τις εικόνες που ανέβασε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο instagram, οι εμπειρίες που αποκόμισαν αξίζουν για μια ζωή. 

Τι έκαναν στο μακρινό αυτό μέρος; βόλτες με έλκυθρα με σκυλιά, περπάτημα και παιχνίδι στο χιόνι, ψάρεμα στα παγωμένα νερά, βόλτες με snowmobiles και φυσικά στάθηκαν τυχεροί γιατί απόλαυσαν το βόρειο σέλας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

«Βόρειο σέλας», έγραψε στη λεζάντα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. 

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Καίτη Γκρέυ: Ξεσπά η εγγονή της για τον Κωνσταντίνο Ηλιάδη – «Δεν τη φρόντιζε καθόλου, οι λογαριασμοί ήταν απλήρωτοι»
«Μία σύνταξη των 600 ευρώ ο πατέρας μου να την κάνει τι; Δικό του σπίτι έχει, εγώ εργάζομαι, έχει τη σύνταξή του, άρα συκοφαντίες» λέει η Χριστιάνα Ηλιάδη
Η αξέχαστη λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ