Σάββατο, 5 Οκτ.
23oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Αναγκάστηκα να τους εξηγήσω πως δεν είμαι γιατρός»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Αναγκάστηκα να τους εξηγήσω πως δεν είμαι γιατρός»
Φωτογραφία αρχείου NDP

«Δεν είμαι πραγματικά γιατρός, αν και θα το ήθελα», παραδέχθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Για το σκηνικό που κλήθηκε να διαχειριστεί πριν δυο καλοκαίρια σε ένα μπαρ και για τον θαυμασμό που τρέφει για τους γιατρούς μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Θα σας πω ότι κάποια στιγμή, πέρυσι το καλοκαίρι, λιποθύμησε μπροστά μου ένας άνθρωπος σε ένα μπαρ και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Αναγκάστηκα, λοιπόν, να τους πω “ξέρετε, δεν είμαι πραγματικά γιατρός! Κάνω ότι είμαι γιατρός”. Δεν είμαι πραγματικά γιατρός, αν και θα το ήθελα. Όταν ήμουν δηλαδή παιδί, ήθελα να είμαι γιατρός», περιέγραψε ο πρωταγωνιστής.

«Είχα μια μεγάλη εγκυκλοπαίδεια για το Ανθρώπινο Σώμα, υπάρχει ακόμα στο σπίτι της μητέρας μου. Την είχα μάθει όλη απ’ έξω ήξερα φοβερές λεπτομέρειες για το ανθρώπινο σώμα και ήθελα πολύ να γίνω γιατρός. Ούτε η μητέρα μου όμως ούτε κανείς δεν ήθελε να γίνω γιατρός, όπως και κανείς δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός. Όλοι ήθελαν να γίνω δικηγόρος», αποκάλυψε.

«Σέβομαι πάρα πολύ τους γιατρούς. Ειδικά τους γιατρούς οι οποίοι χειρουργούν πολύ σοβαρά πράγματα ή παιδιά. Δηλαδή τον άνθρωπο που μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ζωής, τον σέβομαι πολύ», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις