Σάββατο, 27 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Είσαι ή δεν είσαι καλός επαγγελματίας θα έχεις πάντα αυτήν την ταμπέλα, πως βγήκες από reality

Κωνσταντίνος Βασάλος: Είσαι ή δεν είσαι καλός επαγγελματίας θα έχεις πάντα αυτήν την ταμπέλα, πως βγήκες από reality
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Οι άνθρωποι που είναι χρόνια στην τηλεόραση βγάζουν πολύ κόμπλεξ, μας αντιμετωπίζουν ως κάτι δεύτερο», λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του Raw House στο Youtube για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, απάντησε για τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους της τηλεόρασης που βγάζουν κόμπλεξ.

«Ιδανικά δε θα ήθελα να κάνω ότι έκανα πέρσι, πάνελ κλπ. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Μια παρουσίαση παιχνιδιού, ένα πρόγραμμα λίγο πιο ανάλαφρο, πιο ταξιδιωτικό. Ένα πρόγραμμα που είναι πιο ευχάριστο και δεν ασχολούμαστε τόσο με την επικαιρότητα. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, είναι δουλειά. Δεν βρέχει από πουθενά λεφτά, είμαι μόνος μου. Δεν έχω κάποιον να με στηρίζει, δεν είμαι από πλούσια οικογένεια, που θα πω ότι θα κάτσω δύο μήνες ή τρία χρόνια έξω, μέχρι να βρω αυτό που μου αρέσει. Οπότε καμιά φορά, η ανάγκη με την έννοια του να βιοποριστείς, μπορεί να σε οδηγήσει σε πράγματα, τα οποία δε σου αρέσουν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στη συνέχεια: «Αν κάνω πάλι πάνελ, να κάνω στη Σίσσυ. Σαββατοκύριακο με ανθρώπους που ξέρω, με αγαπάνε, με στηρίζουν και όλα αυτά τα ωραία. Τώρα να πάω σε ένα άλλο, ξένο περιβάλλον, να υπάρχει ανταγωνισμός ότι έχω έρθει από reality και ότι είμαι άλλης κατηγορίας επαγγελματίας στην τηλεόραση, δεν το θέλω. Όχι ότι φοβάμαι τον ανταγωνισμό ή αυτά που θα γίνουν μέσα στη χρονιά. Δεν με αφορά κιόλας αλλά βγάζουν πολύ κόμπλεξ.

Οι άνθρωποι που είναι χρόνια στην τηλεόραση, δημοσιογράφοι κλπ, αντιμετωπίζουν τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτό χώρο ή αυτούς που μπαίνουν από το παράθυρο, δηλαδή από τα reality τα social media, το Tik Tok κλπ, ως κάτι δεύτερο. Ως κάτι υποτιμητικό. Είσαι δεν είσαι καλός επαγγελματίας θα έχεις πάντα αυτήν την ταμπέλα, πως βγήκες από reality. Εσύ από που βγήκες; Από σχολή, τι διαφορά έχει αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις;».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις