Δευτέρα, 1 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Υπάρχει το συναίσθημα που δεν φεύγει ποτέ

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Υπάρχει το συναίσθημα που δεν φεύγει ποτέ
ΦΩΤΟ NDP

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε για τα σχέδιά του τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς και για τις σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αναφερόμενος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε αρχικά πως «η προσωπική ζωή περικλείει πολλά πράγματα: φίλους, συνεργάτες. Εξώφυλλα έκανα παλιά με την Ευρυδίκη, τώρα τελείωσαν αυτά. Κάνω φάρσες σε ανθρώπους που τους ξέρω πάρα πολύ καλά».

«Με την Ευρυδίκη έχουμε καλή σχέση. Φιλία δεν υπάρχει, δεν μπορεί να υπάρξει. Υπάρχει το συναίσθημα που δεν φεύγει ποτέ, αμοιβαία αγάπη», παραδέχτηκε αμέσως μετά.

 

«Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου παίρνεις σύνταξη. Πας εκεί και σου λέει ”είμαστε οικογένεια, ελάτε να συνταξιοδοτηθούμε όλοι μαζί”, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια συζήτηση για την επόμενη χρονιά. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα συνεχίσει όπως είναι», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την παρουσιάστρια του MEGA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις