Παρασκευή, 6 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Κώστας Κόκλας: «Τις πιο πολλές φορές τρώω πρόστιμο γιατί δεν με βρίσκει ο λογιστής μου για τη φορολογική δήλωση»

Κώστας Κόκλας: «Τις πιο πολλές φορές τρώω πρόστιμο γιατί δεν με βρίσκει ο λογιστής μου για τη φορολογική δήλωση»

«Κάτι δυσάρεστο προσπαθώ να το αφήσω στην άκρη για αργότερα, χωρίς βέβαια να μένουν εκτός», εξομολογήθηκε ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον χρόνο που χρειάζεται να πάρει για να αποφασίσει πότε θα τακτοποιήσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς.

«Να μου κάνεις μία άλλη ερώτηση, όχι πότε κάνω τη φορολογική μου δήλωση» είπε αρχικά χαριτολογώντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο που είχε κάνει σχετική ερώτηση.

Και συνέχισε: «Τις πιο πολλές φορές τρώω πρόστιμο γιατί με κυνηγάει ο λογιστής μου και δεν είναι εύκολο να με βρει ο έρμος. Είναι πάρα πολλές οι ώρες που δουλεύω. Κάτι δυσάρεστο προσπαθώ να το αφήσω στην άκρη για αργότερα, χωρίς βέβαια να μένουν εκτός. Κάποια στιγμή θα τα αντιμετωπίσεις».

«Έχεις πληροφορία για εμένα; Γιατί πήγα διακοπές κι είπα ότι είναι ένα μικρό ποσό και θα το πληρώσω τον Αύγουστο. Ήρθε ένας άλλος τον Αύγουστο κι ένας άλλος γρήγορα για τον Σεπτέμβρη κι είπα ότι ωραία θα τον πληρώσω 13 Σεπτέμβρη. Προχθές πάτησα ξαφνικά το button και no light. Μου είπανε ότι πρέπει να περάσετε από εδώ και λύθηκε γρήγορα. Στη ζωή μου συμβαίνει κάθε καλοκαίρι πρώτη φορά. Προχθές πέρασα από μία φίλη που δεν είχε νερό. Το καλοκαίρι συμβαίνουν στάνταρ πράγματα, είτε θα πλημμυρίσεις είτε θα μείνεις από ρεύμα. Όταν γυρίζεις από διακοπές, σε περιμένει μία έκπληξη.»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις