Site icon NewsIT

Κώστας Μπακογιάννης για Σία Κοσιώνη: Με πείραξε πολύ το φαρμάκι που έχυσαν κάποιοι την εκλογική βραδιά

13.09.2024 | 11:40
Κώστας Μπακογιάννης για Σία Κοσιώνη: Με πείραξε πολύ το φαρμάκι που έχυσαν κάποιοι την εκλογική βραδιά

Εκδήλωση όπου πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της θητείας της δημοτικής αρχής και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της παράταξης "Αθήνα Ψηλά" από τον δήμαρχο Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Μπακογιάννη, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Για την κριτική που δέχτηκε η σύζυγός του Σία Κοσιώνη την ημέρα της ήττας του στις δημοτικές εκλογές μίλησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η Σία Κοσιώνη ήταν στο τιμόνι της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ που μετέδιδε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών όταν ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε τον δήμο Αθηναίων.

Ένα χρόνο μετά δεν διστάζει να μιλήσει για τη σύζυγό του που είχε βρεθεί στο στόχαστρο, σε συνέντευξή που παραχώρησε στη Lifo και τον Γιάννη Πανταζόπουλο.

Παράλληλα επισήμανε ότι μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές μέτρησε τους φίλους του.

Το βράδυ των εκλογών στο στόχαστρο της κριτικής βρέθηκε και η σύζυγός σας, Σία Κοσιώνη, λόγω της θέσης της ως παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Πώς το σχολιάζετε;

Με πείραξε πολύ το φαρμάκι που έχυσαν κάποιοι για τη Σία και ας επιβεβαίωσε τον απόλυτο επαγγελματισμό της για άλλη μια φορά και σε εκείνη την εκλογική βραδιά. Την πρώτη Κυριακή που κερδίζαμε φυσικά δεν είπαν κουβέντα. Τη δεύτερη που χάσαμε, ξεφόρτωσαν. Αυτό τα λέει όλα. Ευτυχώς, όμως, βρέθηκαν αρκετοί να πουν: «Ρε παιδιά, αν ήταν αυτή δήμαρχος και ο άντρας της δημοσιογράφος, θα λέγατε τα ίδια»;

Υπήρχαν άνθρωποι που σας γύρισαν την πλάτη την επόμενη μέρα της ήττα σας;

Αισθάνομαι τυχερός. Οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποτέ τους πραγματικούς τους φίλους. Εμφανίζονται μόνο στις κηδείες τους, όταν πλέον είναι αργά. Εγώ τους μέτρησα ζωντανός. Και ναι, είμαι ευγνώμων, διότι υπήρξαν στιγμές που ένιωσα σαν να κολυμπούσα στην αγάπη. Ξέρουν ποιοι είναι, μικροί και μεγάλοι, και τους ευχαριστώ.

Επίσης, εκείνο το βράδυ είπατε ότι «φέρετε αποκλειστικά την ευθύνη του αποτελέσματος».

Γινάτια δεν έκανα, το πήρα όλο πάνω μου, γιατί έτσι είμαι. Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, δεν μαθαίνεις και δεν κάνεις τίποτα όταν σου φταίνε οι άλλοι και ο καιρός. Είναι και θέμα αξιοπρέπειας τελικά. «Αν δεν μπορείς να κάνεις στη ζωή σου ό,τι θες, κοίτα τουλάχιστον να μην την εξευτελίζεις». Σοφή κουβέντα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version