Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κώστας Μπίγαλης: Δεν έχω κάνει περιουσία, αμειβόμουν κανονικά πάντα και απλώς ζούσα με αξιοπρέπεια

Κώστας Μπίγαλης: Δεν έχω κάνει περιουσία, αμειβόμουν κανονικά πάντα και απλώς ζούσα με αξιοπρέπεια

«Λυπάμαι που έχουν λεφτά για δέκα γενεές και ψάχνουν και για την ενδέκατη», λέει ο Κώστας Μπίγαλης.

Για τις οικονομικές του απολαβές κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης μουσικής του διαδρομής, όσο και για τα δυο του εγγόνια, απάντησε ο Κώστας Μπίγαλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Καταφέρατε να αποκτήσετε μια μεγάλη περιουσία;

Δεν έχω κάνει περιουσία. Δεν ήμουν από τους λαϊκούς τραγουδιστές που έπαιρναν μεγάλα νυχτοκάματα. Αμειβόμουν κανονικά πάντα και απλώς ζούσα με αξιοπρέπεια. Τα χρήματα που έβγαζα, τα επένδυα στη δουλειά, έκανα βέβαια και κάποιες επιλογές που δεν μου βγήκαν. Έκανα στούντιο ηχογράφησης γιατί παρότι έχω γίνει γνωστός ως τραγουδιστής, πρώτα είμαι δημιουργός και μετά οτιδήποτε άλλο. Για να είσαι δημιουργός λοιπόν και να ψάχνεις αυτά που θέλεις, χρειάζεσαι ένα μουσικό εργαστήριο.

Τώρα λοιπόν έχω ένα ψηφιακό στούντιο στο σπίτι, γιατί θέλω να ασχοληθώ με την κινηματογραφική μουσική και τη μουσική για σειρές. Έτσι ό,τι χρήματα μπόρεσα να βγάλω, τα επένδυσα σ’ αυτό. Για τον εαυτό μου είμαι λιτός και λυπάμαι για τους ανθρώπους που έχουν λεφτά για δέκα γενεές και ψάχνουν και για την ενδέκατη.

Έχετε δύο εγγόνια θα θέλατε να ακολουθήσουν τα δικά σας βήματα;

Δεν μου έχουν εκφράσει κάποια τέτοια επιθυμία. Η εγγονή μου η Ζωίτσα, έχει ταλέντο στα εικαστικά, ζωγραφίζει καλά και πιστεύω ότι θα πετύχει στη ζωή της. Ο μεγάλος εγγονός μου, ο Νίκος, είναι επιστήμονας, είναι στο Πολυτεχνείο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις