Κυριακή, 1 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Κρις Τζένερ: Υποβλήθηκε σε υστερεκτομή για την αφαίρεση όγκου από τις ωοθήκες

Κρις Τζένερ: Υποβλήθηκε σε υστερεκτομή για την αφαίρεση όγκου από τις ωοθήκες
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Κρις Τζένερ, μαμά των Καρντάσιαν, υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians».

Η 68χρονη μαμά των Καρντάσιαν Κρις Τζένερ ξέσπασε σε κλάματα όταν μοιράστηκε τα νέα της υστεροκτομής με τις φίλες και τα παιδιά της.

Όπως είπε, ενημερώθηκε ότι ήταν το «καλύτερο πράγμα» να αφαιρέσουν τις ωοθήκες και τη μήτρα της μετά από έναν μικρό όγκο και μια κύστη που βρέθηκαν στην περιοχή.

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του «The Kardashians», η Κρις είπε στις φίλες της Kathy Hilton και Faye Resnick: «Θα κάνω υστερεκτομή. Ξεκίνησε μόλις αφαίρεσα μερικές ωοθήκες και τότε με πήραν τηλέφωνο. Βρήκαν κάτι, είμαστε εδώ για να το φτιάξουμε».

«Θα αφαιρέσω κάτι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου», πρόσθεσε αναφερόμενη στην απόκτηση των έξι παιδιών της, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Κιμ Καρντάσιαν, Κλόε Καρντάσιαν, Ρομπ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ και Κάιλι Τζένερ.

Ενώ η Κρις είπε στις φίλους της ότι ήταν «καλά» με την επέμβαση, παραδέχτηκε:

«Είμαι πολύ συγκινημένη με αυτό γιατί όταν είσαι νέος, αρχίζεις να λες ότι θέλεις οικογένεια. Ήταν το μόνο που λέγαμε κυριολεκτικά για 40, 50 χρόνια. Λοιπόν, εδώ είμαστε τώρα μιλώντας για αυτό ξανά και είναι η άλλη πλευρά της διαδικασίας».

Οι κόρες της, Κιμ και Κλόε, προσπάθησαν να της φτιάξουν τη διάθεση διοργανώνοντάς της ένα πάρτι πριν από το χειρουργείο με μπαλόνια και τούρτα.

Η επέμβαση αποδείχτηκε επιτυχημένη καθώς σε ένα teaser για το επεισόδιο του «The Kardashians» της επόμενης εβδομάδας, η Κιμ είπε στις κάμερες ενώ ανέρρωνε στο σπίτι: «Τελείωσα με την εγχείρησή μου και νιώθω υπέροχα!»

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, η Κιμ Καρντάσιαν σχολίασε την απόφαση της μητέρας της να υποβληθεί σε υστερεκτομή.

«Η μαμά μου είναι πολύ λυπημένη που χάνει τις ωοθήκες της και νομίζω ότι πρέπει να την κάνουμε να το δει σαν μια θετική στιγμή και να της φτιάξουμε τη διάθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις