Σάββατο, 24 Αυγ.
31oC Αθήνα

Κρίστη Καθάργια: «Φυσικά και θα βλέπω το World Party, o Γιώργος Μαυρίδης είναι γεμάτος εκπλήξεις»

Κρίστη Καθάργια: «Φυσικά και θα βλέπω το World Party, o Γιώργος Μαυρίδης είναι γεμάτος εκπλήξεις»

Στην τηλεοπτική επιστροφή του πρώην συζύγου της, Γιώργου Μαυρίδη αναφέρθηκε η Κρίστη Καθάργια, η οποία απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Κρίστη Καθάργια, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (23.08.2024) στην εκπομπή Summer’s Cool και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για το World Party με τους Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη που θα δούμε τη νέα σεζόν στις τηλεοπτικές οθόνες.

«Το ξέρω ότι επιστρέφει το World Party. Φυσικά και θα το βλέπω. Γιατί να μην το βλέπω; Δεν έχω ιδέα που έχουν πάει και τι έχουν κάνει τα παιδιά, αλλά είναι μια εκπομπή που έκανε τεράστια επιτυχία και νομίζω ότι όλοι τους εμπιστευόμαστε απόλυτα. Θα είναι εξίσου τέλεια και τώρα. Δε μου φάνηκε καθόλου παράξενο που ο Γιώργος αποφάσισε να το ξανακάνει», ανέφερε αρχικά.

«Ο Γιώργος είναι γεμάτος εκπλήξεις, οπότε δε μου φάνηκε περίεργο. Το ότι για κάποιο διάστημα δε μίλαγαν με τον Σάκη, είναι κάτι πολύ  μεταξύ τους, δεν μπορώ εγώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Αφού μίλησαν και αποφάσισαν ότι θέλουν να το ξανακάνουν, πολύ καλά έκαναν», είπε χαρακτηριστικά η Κρίστη Καθάργια που από τον Μάιο του 2022 μέχρι τον Μάρτιο του 2023 υπήρξε παντρεμένη με τον γνωστό tattoo artist.

Σε άλλο σημείο, η Κρίστη Καθάργια αναφέρθηκε και στην καλή της φίλη, Μαρία Αντωνά λέγοντας, «Η Μαρία Αντωνά είναι στα καλύτερά της, περνάει τέλεια, μιλάμε συχνά. Κάνει πάρα πολύ ωραίες διακοπές. Ξεκουράζεται και αυτή».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις