Δευτέρα, 28 Οκτ.
19oC Αθήνα

Κρουζ Μπέκαμ: Η σύντροφός του Τζάκι Αποστέλ έδειξε την τεράστια ουλή στην πλάτη της – «Έμαθα να ξαναπερπατάω»

Κρουζ Μπέκαμ: Η σύντροφός του Τζάκι Αποστέλ έδειξε την τεράστια ουλή στην πλάτη της – «Έμαθα να ξαναπερπατάω»
Φωτογραφία αρχείου Associated Press - Lynne Sladky

Την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αποκάλυψε η «νύφη» του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάκι Αποστέλ, με ανάρτηση που έκανε στα social media.

Η 29χρονη σύντροφος του Κρουζ Μπέκαμ, του 3ου παιδιού του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Βικτόρια Μπέκαμ, ανέβασε νωρίτερα ένα story δείχνοντας την τεράστια ουλή που έχει κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.

Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το χειρουργείο, η Τζάκι Αποστέλ έγραψε πως το έκανε πριν από 3 μήνες και αναγκάστηκε να μάθει να περπατάει ξανά από την αρχή.

«Τυχαία σκέψη. Άγριο να σκεφτεί κανείς ότι πριν από τρεις μήνες μάθαινα ξανά να περπατάω και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Σωματικά και ψυχικά πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό για να είμαι ξανά εντάξει με τον εαυτό μου ειδικά όσον αφορά στη δουλειά και το γράψιμο», έγραψε πάνω στην φωτογραφία.

«Τα σώματά μας είναι φοβερά και ικανά για τόσα πολλά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να είστε ευγνώμονες για τα συστήματα υποστήριξής σας, τη δική σας θέληση και δύναμη, ό,τι κι αν περνάτε. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει όλη την ώρα και ελπίζουμε όλοι να φροντίζουν τον εαυτό τους όσο το δυνατόν περισσότερο/ να αφιερώνουν στιγμές για να επικεντρωθούν στην ψυχική και σωματική υγεία

Επίσης, ελέγξτε τους φίλους σας. Στέλνοντας σε όλους υγεία, αγκαλιές και αγάπη!», συνέχισε στην ανάρτησή της η Τζάκι Αποστέλ.

Ο 19χρονος Κρουζ Μπέκαμ και η 29χρονη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια είναι μαζί τους τελευταίους 6 μήνες και σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mirror, η Βικτόρια Μπέκαμ ανησυχεί πολύ για τον γιο της καθώς έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις