Πέμπτη, 8 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ξέχασε ό,τι ήξερες για το ombré! Αυτή είναι η νέα τάση! Από την INOA και την collection Ombrés Nature! Αποκλειστικά στα κομμωτήρια!

Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις ανήκουν πια στο παρελθόν! Το νέο ombré θέλεις απαλό ντεγκραντάρισμα χρωμάτων!

Από τότε που μας συστήθηκε για πρώτη φορά το ombré έγινε η αγαπημένη τάση των γυναικών σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή του χρώματος. Και δεν είναι λίγες οι celebrities οι οποίες το υιοθέτησαν πρώτες. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα διάσημης ombré επιλογής είναι η Drew Barrymore με τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις.

Το νέο είναι ότι αυτή η τάση του ombré ανήκει πια στο παρελθόν! Το σύγχρομο ombré που θα δούμε παντού αυτό το καλοκαίρι είναι αυτό που προτείνει η L’Oréal Professionnel μέσα από την Collection Χρώματος ΙΝΟΑ Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, Ombrés Nature.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COLLECTION OMBRÉS NATURE ΤΗΣ INOA!

Η νέα collection ανανεώνει τα κλασσικά ombré που διαδόθηκαν  από πολλά fashion icons και προτείνει ombrés με  ανταύγειες που μοιάζουν με φυσικές  σε συνδυασμό με πλούσιες αποχρώσεις μόκα από την INOA. Πλέον με την Collection OMBRÉS NATURE, τα ombré γίνονται πιο εκλεπτυσμένα και πιο ευκολοφόρετα από ποτέ! 

 

Δημιουργήθηκαν τρία Look υπό την καθοδήγηση του διάσημου hairstylist James Pecis, γνωστού για τις συνεργασίες του στα backstage και  στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως. Η συνεργασία του με τον Colorist Nathan Walker, από τα κομμωτήρια Trevor Sorbie στην Αγγλία, προσέδωσε στην collection το floral πνεύμα που κυριάρχησε στις επιδείξεις μόδας Ανοιξη/Καλοκαίρι 2013.

ΤΟ ΙΤ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ OMBRÉ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε