Site icon NewsIT

Λάκης Γαβαλάς: Δυο φορές σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

14.07.2013 | 18:03
Λάκης Γαβαλάς: Δυο φορές σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

Ακόμη και την αυτοκτονία σκέφτηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο διάστημα των 14 μηνών που ήταν στη φυλακή. «Τώρα, βρίσκομαι σε φάση αναθεώρησης» λέει.

«Να ξέρουν ότι εγώ βγήκα από τη φυλακή υγιής και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο» λέει στο Έθνος της Κυριακής ο Λάκης Γαβαλάς και αποκαλύπτει πως σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία όταν ήταν φυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

«Μέσα στη φυλακή πέρασα πολύ δύσκολα το πρώτο τρίμηνο. Σκεφθείτε ότι η αυτοκτονία, που τη θεωρώ τραγικό και ματαιόδοξο γεγονός, δυο φορές μού πέρασε από το μυαλό. Βέβαια δεν θα προχωρούσα ποτέ σε κάτι τέτοιο, αλλά η έννοια της αυτοκτονίας με απασχόλησε. Μετά είπα… Λάκη, εδώ είσαι τώρα, υπομονή», λέει.

«Ανοίγω καινούργιο κεφάλαιο»

«Ένα κεφάλαιο της ζωής που περνάει, θεωρώ ότι μου ανοίγει ένα καινούργιο. Εύχομαι αυτήν τη φορά να είναι πιο εύκολο από ό,τι ήταν τα προηγούμενα. Κι αυτό γιατί περνώντας τα χρόνια αισθάνομαι κι εγώ λιγότερη δύναμη από πριν και με περιορισμένη δύναμη αντέχεις και τα προβλήματα λιγότερο.


Τώρα βρίσκομαι σε φάση αναθεώρησης… και στο μέλλον ίσως χρειαστεί να μετριάσω το φάσμα της δημιουργίας μου για να μην πονάω τόσο πολύ όταν χάνω κάτι που έφτιαξα με τόσο κόπο. Υπάρχει ακόμη η δύναμή μου να θέλω να σταθώ στα πόδια μου και αυτό το θεωρώ μια μεγάλη περιουσία», τονίζει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Το πάρτι και ο σωφρονιστικός υπάλληλος

Η παρουσία ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου σε πάρτι που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς στο Ξυλόκαστρο άναψε… φωτιές. Ο δεσμοφύλακας αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο πειθαρχικών κυρώσεων.

Όταν έγινε γνωστό ότι ο δεσμοφύλακας ήταν στο πάρτι του Λάκη Γαβαλά, το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για τη διακρίβωση τυχόν ευθυνών του.

Οι υπάλληλοι των φυλακών απαγορεύεται να συναλλάσσονται με κρατούμενους. Αλλά εκείνη την μέρα, ο Λάκης Γαβαλάς είχε ήδη αποφυλακιστεί

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση συμβαίνουν τα εξής: α) ο Λάκης Γαβαλάς δεν είναι πια κρατούμενος, β) δεν γνώριζε τον δεσμοφύλακα και γ) το πάρτι έγινε σε δημόσιο χώρο.

«Ούτε που τον ξέρω»

«Ούτε που τον ήξερα τον άνθρωπο. Έτυχε να είναι στο ίδιο μέρος από ό,τι έμαθα, και ήρθε να μου ευχηθεί ανθρώπινα, καλή ελευθερία… Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όλο αυτό τον θόρυβο…», λέει στο Έθνος της Κυριακής ο Λάκης Γαβαλάς.

Το πάρτι έγινε στις 30 Ιουνίου σε ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο, λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του γνωστού επιχειρηματία και ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής.

«Εγώ δεν έκανα κανένα πάρτι στο Ξυλόκαστρο. Απλά τρεις συνεργάτες μου ήρθαν να με δουν και ήπιαμε κάτι για το καλωσόρισες. Ειλικρινά, όλο αυτό που συνέβη εκ των υστέρων, είναι έως και γελοίο, και είναι κρίμα ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του, για κάτι που δεν υφίσταται. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο.
Νομίζω μετά από όσα πέρασα δεν μου άξιζε κάτι τέτοιο…», λέει Λάκης Γαβαλάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, ο σωφρονιστικός υπάλληλος βρέθηκε στο ξενοδοχείο με συγγενείς του εκείνο το μεσημέρι της Κυριακής για δικούς του λόγους, άσχετους με τη γιορτή που έκανε ο αποφυλακισθείς επιχειρηματίας στον ίδιο χώρο.

Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει αρχικώς τον εισαγγελέα φυλακών, κι από εκεί θα ανατεθεί σε υπάλληλο για να διεξαγάγει την έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λ. Γαβαλάς: “Με είχαν ερωτευτεί δυο κρατούμενοι… Τώρα που αποφυλακίστηκα, θα ήθελα να βοηθήσω την Κεφαλογιάννη”

Λ. Γαβαλάς στην πρώτη συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση: “Η φυλακή με ατσάλωσε!”

Λ. Γαβαλάς λίγο μετά την αποφυλάκιση: “Έγινα πιο διάσημος από πριν, αλλά για λάθος λόγους”

Η Ν. Γαβαλά μιλά στο TLIFE, μετά την αποφυλάκισή της! Τα συναισθήματα και τα πρώτα της σχέδια!

Αποφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς! Φωτογραφίες

O Λάκης Γαβαλάς μιλάει μέσα από τη φυλακή: Αισθάνομαι ελεύθερος και δεσμευμένος

Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς – Οι σπαρταριστές ατάκες που ειπώθηκαν στο Εφετείο

Σπαρταριστές ατάκες από την απολογία του Λάκη Γαβαλά στο Εφετείο

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version