Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Λάκης Λαζόπουλος για Μάρκο Σεφερλή: «Η εποχή ξεπερνάει κάποιους σχολιασμούς»

Λάκης Λαζόπουλος για Μάρκο Σεφερλή: «Η εποχή ξεπερνάει κάποιους σχολιασμούς»

«Αν νιώθει έτσι ο άνθρωπος, αυτό πρέπει να ακολουθήσει», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά την πρόσφατη παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Θέση στη σάτιρα που έκανε ο Μάρκος Σεφερλή στο Nemo μέσα από την παράσταση στο Δελφινάριο πήρε σήμερα το πρωί (16.09.2024) ο Λάκης Λαζόπουλος όταν συνάντησε τη Φαίη Σκορδά στο πλατό του νέου Buongiorno στο Μεγάλο Κανάλι. 

«Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος για τον καθένα και για τον Σεφερλή, δεν μπορεί να απαγορευθεί. Αλλά και το θέμα της ζωής είναι ελεύθερο για τον καθένα. Γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή που αποφασίζουν ότι “εμείς θα κάνουμε τη ζωή που θέλουμε και οι άλλοι θα μας ρωτάνε τι ζωή θα κάνουν”.

Δεν γίνεται να κάνει κάποιος τη ζωή και να ρωτάει εμένα ή εσένα. Θα κάνει ο καθένας τη ζωή την οποία θέλει, διότι δεν είμαστε αυτό που γεννιόμαστε αλλά αυτό που νιώθουμε», είπε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Αλήθεια είναι αυτό που νιώθουμε, όπως λέει ο Επίκουρος. Αν νιώθει έτσι ο άνθρωπος, αυτό πρέπει να ακολουθήσει. Από εκεί και πέρα, με το να το σχολιάσεις, εγώ είμαι εντάξει.

Καθένας έχει έναν σχολιασμό ανάλογα με το επίπεδο του, τη σκέψη του. τις εμπειρίες του, ο τρόπος που έχει μεγαλώσει και διάφορα, πολλά πράγματα.

Δεν σημαίνει ότι, επειδή σχολιάζει άκαιρα ή επίκαιρα ο οποιοσδήποτε, έγινε κάτι. Δηλαδή μπορεί ο σχολιασμός να μην είναι καλός, για πολλούς δεν είναι, δεν απαγορεύεται ο σχολιασμός, αλλά ουσιαστικά η εποχή ξεπερνάει κάποιους σχολιασμούς.

Δεν θεωρώ ξεπερασμένο τον Σεφερλή αλλά θεωρώ ότι πολλές φορές το να σχολιάζεις έναν τρόπο ζωής καινούργιο, που έρχεται… Μπορείς να μπεις με έναν άλλο τρόπο αλλά ο καθένας το κάνει με τα δικά του μέσα» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 05.70:

Υπενθυμίζεται πως αμέσως μετά το σκετς του Μάρκου Σεφερλή που υποδυόταν το non-binary Nemo, τον φετινό νικητή της Eurovision, υπήρξε έντονη αντίδραση από τους χρήστες των social media και όχι μόνο, που έκαναν λόγο για ρατσισμό και ομοφοβία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις