Δευτέρα, 2 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Λάκης Λαζόπουλος στην Μαρία Σολωμού: «Σκούπιζα τα αίματα σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ»

Λάκης Λαζόπουλος στην Μαρία Σολωμού: «Σκούπιζα τα αίματα σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ»
ΦΩΤΟ NDP

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε στη Μαρία Σολωμού μια άγνωστη δική του περιπέτεια. Ο καλλιτέχνης απάντησε μια σειρά από ερωτήσεις της ηθοποιού.

Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με το Mega, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού, για την διαδικτυακή της εκπομπή, στο youtube. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, ο δημιουργός αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος, μόνος, διαχειρίστηκε αυτήν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογήθηκε αρχικά πως «μ’ αρέσει που ο Θεός μού κάνει δώρο ωραίες σκηνές στη ζωή μου. Ναι, εμπνέομαι αλλά δουλεύω κιόλας σε αυτές. Πες μου δηλαδή εσύ τώρα το αστείο αυτό: Να πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου, στα καλά καθούμενα, στο ίσιωμα. Μέσα μου τότε είπα ένα πράγμα: «Φαίνεται ότι μια ζωή δεν έπινα, μόνο και μόνο για αυτή τη σκηνή, για αυτή τη βραδιά». Δεν πίνω ποτέ, δεν θα πιω σταγόνα από πουθενά ποτέ. Δεν μ’ άρεσε ποτέ το αλκοόλ και δεν έχω πιει σταγόνα».

«Διότι αν είχα πιει, θα είχα χάσεις τις αισθήσεις μου ή θα είχα πανικοβληθεί από το αίμα. Ενώ πήρα μόνος μου το τηλέφωνο, κανόνισα πώς θα συναντηθώ με το ασθενοφόρο στο δρόμο, για να μην έρθουν από το Υγεία στην Κηφισίας αλλά να έρθουν από τον άλλο δρόμο, πήρα το αυτοκίνητο, μπήκα μέσα μέσα και σκούπιζα τα αίματα στην κυριολεξία σαν να έπεφτε χαλάζι στο παρμπρίζ. Δηλαδή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αίμα είχα».

«Δεν πανικοβλήθηκα και είναι φοβερό ότι… μετατρέπομαι σε ρόλο. Δηλαδή σκεφτόμουν ότι αυτό είναι γύρισμα, «έχω γύρισμα τώρα και πρέπει να πάω και συνέβη αυτό, τρέχει το αίμα που είναι ψεύτικο». Καμία επικοινωνία δηλαδή ότι αυτό συμβαίνει σε μένα, πραγματικά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Λάκης Λαζόπουλος σε αυτή τη νέα διαδικτυακή του συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις