Τρίτη, 13 Αυγ.
34oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ξέρω ότι το όνομα αυτό το έχω δανεικό, είναι μεγαλύτερο από εμένα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ξέρω ότι το όνομα αυτό το έχω δανεικό, είναι μεγαλύτερο από εμένα
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Γενικά δεν με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια αλλά τα κακεντρεχή, δεν ανταγωνίζομαι το όνομα», εξηγεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για το άγχος της σύγκρισης τόσο με τον αείμνηστο παππού του όσο και με τον πατέρα του, Δημήτρη, και για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται, μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

«Χρόνια τώρα δεν με αγγίζουν τέτοιου είδους σχόλια, δεν με επηρεάζει τίποτα. Το έχω δουλέψει πολύ. Υπολογίζω μόνο τα σχόλια των ανθρώπων που αγαπώ. Γενικά δεν με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια αλλά τα κακεντρεχή. Δεν ανταγωνίζομαι το όνομα. Δεν έχω καμία ψευδαίσθηση. Ξέρω ότι το όνομα αυτό το έχω δανεικό και ότι είναι μεγαλύτερο από εμένα», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Όταν αποτινάξεις αυτή τη σκέψη, σου φεύγει το άγχος. Δεν θα γίνεις πιο διάσημος, πιο καλός. Θέλεις απλά να μην το αμαυρώσεις. Και ο μπαμπάς μου το αντιμετώπιζε αυτό με τον δικό του πατέρα, όπως κι εγώ με εκείνον γιατί κάνω την ίδια δουλειά. Ο πατέρας μου μετράει 45 χρόνια επαγγελματικής διαδρομής. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα. Δεν τον ανταγωνίζομαι, απλά θέλω με έναν τρόπο να είμαι αντάξιος του».

Στα πρώτα σου δημοσιογραφικά βήματα είχες άγχος να μη σε συγκρίνουν με τον πατέρα σου;

Και βέβαια είχα. Ήθελα να νιώσω ότι κάνω για αυτή τη δουλειά και ότι δεν μου χαϊδεύει κανείς τα αυτιά. Όταν ξεκίνησα τις σπουδές στη δημοσιογραφία και οι συνάδελφοι του πατέρα μου συμφωνούσαν ότι όντως είμαι καλός, με ανακούφιζε. Τους έλεγα ότι αν δεν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά, να μου το πουν, ώστε να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Ο πατέρας μου ήταν και παραμένει αυστηρός κριτής μαζί μου. Θα δει την εκπομπή και θα μου στείλει μήνυμα. Σε δυο χρόνια συμπληρώνω και εγώ τρεις δεκαετίες στη δημοσιογραφία και ακόμα και τώρα με διορθώνει. Δεν του έφυγε το χούι και καλά κάνει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις