Lifestyle

Λευτέρης Πανταζής: «Τα ‘χω σαν παιδιά μου, η μία είναι κόρη μου κανονική και ο άλλος είναι γιος μου – γαμπρός μου»

"Δεν επεμβαίνω γιατί, όταν με χρειαστούν, θα με φωνάξουν και οι δύο" σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Η Κόνι Μεταξά ακόμα τον αγαπάει, φαίνεται αφού είναι στεναχωρημένη» είπε ο Λευτέρης Πανταζής αναφορικά με το διαζύγιο της κόρης του από τον Μάριο Καπότση.

Για τον φημολογούμενο χωρισμό της κόρης του, Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση κλήθηκε να μιλήσει ο Λευτέρης Πανταζής, το πρωινό της Πέμπτης (06.02.2025) όταν και τον συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο.

«Βγήκε διαζύγιο; Δεν με έχει “ενοχλήσει” ακόμα κανείς! Όταν με χρειαστούν, θα με φωνάξουν. Δεν μου έχει πει κάτι η κόρη μου, ταξιδεύω συνέχεια, ειπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Γιατί χωρίζει, παιδί μου; Εγώ θα σας πω; Εγώ ζω μαζί της; Επέλεξε να ζήσει με αυτόν τον άντρα, τον παντρεύτηκε, τον αγαπάει. Ακόμα τον αγαπάει, φαίνεται αφού είναι στεναχωρημένη. Γιατί να χωρίσει;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο λαϊκός τραγουδιστής για να συμπληρώσει τα εξής.

«Εγώ δεν επεμβαίνω γιατί, όταν με χρειαστούν, θα με φωνάξουν και οι δύο. Θα κάνω μια συζήτηση, δεν μπορεί να τελειώσει έτσι χωρίς να το ξέρω. Οι σχέσεις μου με τον Μάριο είναι πολύ καλές, τα έχω και τα δύο σαν παιδιά μου. Η μία είναι κόρη μου κανονική και ο άλλος είναι γιος μου – γαμπρός μου», είπε καταλήγοντας.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα